Nadežda i Miki prave sprdnju s Banetom: PODMEĆU ČOLAKU BEBU

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica "Zadruge" Nadežda Biljić poverila se Bori Santani da bi rado rodila bebu Banetu Čolaku, ali da se nikada ne bi udala za njega.

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Bane Čolak

Naime, ona i Miki Đuričić, s kojim je već dva puta imala seksualni odnos u rijalitiju, na sve načine se sprdaju s Čolakom, kome bi Pinkova zvezda očito bila u stanju i da podmetne dete. S obzirom na to da ima naizmenično odnose s Banetom i Mikijem, kada bi joj se to i desilo, ona ne bi ni mogla da bude sigurna s kim je ostala trudna.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miki Đuričić i Nadežda Biljić

Međutim, to joj ne smeta da pred Santanom označi Čolaka kao oca iako je Bora upućen i u njen odnos sa Đuričićem. S druge strane, iako većina zadrugara nema pojma da Nadežda ima uporedni seks sa svojim rijaliti-dečkom Banetom i njegovim najboljim prijateljem i kumom Mikijem, možda u Beloj kući i može da joj prođe priča kako sa Čolakom ne želi brak, ali gledaoci koji su na TV ekranu gledali njenu akciju sa pčelarom vide kako oboje Banetu nabijaju rogove. Kada je u dvorištu luksuznog imanja Santana postavio Nadeždi škakljivo pitanje: "Da li bi se udala za Čolaka kad bi ostala trudna", ona se pravila naivna:

Biljićka: Rekla bih Banetu: Trudna sam, razmisli, kako god hoćeš, dete imaš, moći ćeš uvek da ga vidiš

- Ne, ne bih se nikad udala za njega. A dete bih rodila sigurno. Došla bih i rekla mu: "Ja sam trudna, obaveze nemaš, nemoj da se tripuješ, razmisli, kako god hoćeš, dete imaš, moći ćeš uvek da ga vidiš."

Njene reči šokirale su i zadrugarku Dragicu Janičić, koja je naglas uzviknula:

- O, gospode bože, gde me uvede!

Dok se Nadežda na tu temu sprda u rijalitiju, njena majka Slavica Biljić priželjkuje unuče, pa je i ćerkin seks sa Mikijem prihvatila u nadi da će se iz toga nešto izroditi.

- Znate šta, Nadici od karijere tamo ne predviđaju ništa, kažu neće uspeti. Evo, nek nađe muža i uda se. Nek se uda, možda i za Mikija. Ukoliko bi Nadežda zatrudnela, prihvatila bih Mikijevo dete. Vreme joj je da rađa, ja sam u njenim godinama već imala dvoje dece. Videćemo da li će do kraja rijalitija ostati trudna - poručila je pevačicina majka, očigledno i sama svesna da je realno da sa Đuričićem bude u drugom stanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ana

14.04.2018 17:01

Maca je nisko pala