Ništa im nije sveto? Sloba spopao Lunu

Autor:

Zadruga

08.04.2018

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti par Luna Đogani i Sloba Radanović danas nisu mogli da obuzdaju strasti pa su razmenjivali nežnosti pred milionskim auditorijumom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nisu mogli da se suzdrže... Luna i Sloba

Tek okupanu Lunu, Sloba je spopao u sobi za izolaciju, a ovo je zasmetalo jednom zadrugaru:

- Kako si zgodna! J*bem li ti! Moja leđa! Volim sve tvoje! Dođi da te tucam! Dođi da se tucamo! Biraj koje ćeš! Ti si nešto najlepš i najzgodnije što sam ja video. Majke mi. Nemoj me gledati više. Pogledaj kako si lepa! Moje savršenstvo - govorio je Radanović svojoj devojci koja je zbog njegovih reči bila prezadovoljna.

- Kako se čovek lepše oseća kada se okupa - govorila je Luna, koja se očigledno dugo nije dobro osećala.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna i Sloba u zanosu...

Sve ovo je iritiralo Mikija Đuričića koji je spavao u sobi za rehabilitaciju i sve slušao.

- E bolje zvučite kada se svađate, nego tu kao neki debili. Ljubavi, ovo-ono! Ne mogu! Manite me - negodovao je pčelar.

A onda je u sobu za izolaciju ušao i Milan Milošević koji deli ovu prostoriju sa Lunom jer ih je Miljana Kulić, ovonedeljni vođa postavila za potrčke. A Luna se požalila Milanu šta joj smeta kod Slobodana:

- Ja mu ne dam da se brije ispod pazuha. On hoće, ja mu ne dam - izjavila je Luna, u toku razgovora sa Milanom Miloševićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dilajla katic

09.04.2018 11:25

Kod njih sve pršti od ljubavi Njihova hemija je toliko jaka,oni se vole do ludila.Ostaju zauvek zajedno.Uverićete se u to. Normalno je da imaju sex da se maze i paze.Kod njih je sve iskreno čisto, bez predrasuda i rezervi. Najlepši par u Zadruzi.Posle pakla koji je dožioveo Sloba, zaslužuje sa Lunom svu sreću ovoga sveta. Samo napred maleni, svi,svi, smo uz vas.Vodimo vas do pobedeeeeee....................