Zoranina majka otkrila ŠTA MISLI O FILIPU!

Autor:

Zadruga

05.04.2018

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je u studiju "Zadruge", pored mnogobrojnih gostiju, gošća voditeljke Katarine Nikolić bila i majka Zorane Stefanov, Žaklina, koja je komentarisala odnos njene ćerke i Filipa Đukića. Podsetimo, Filip i Zorana su imali akciju u Rajskom vrtu samo nekoliko sati ranije pre ovog gostovanja.

Foto: instagram.com/zorana_stefanov
Žaklina Stefanov, Zoranina mama

- Oni meni postaju komični i ulazak Marije Ana i njihov odnos. Ja sam iznenađena opet. Sve mi je to simpatično. Meni sve to nije definisano, ali sve što prija ne može da škodi. Tu su pojačane emocije. Svakome od njih treba pažnja - rekla je Žaklina.

U toku akcije sa Filipom, pre nekoliko dana, Zorana se i izvinjavala svojoj majci, a evo koji je njen komentar na sve to.

- Ja se ne ljutim na nju. Ona to zna. Filip se lepo ogradio što se tiče Zorane. Zna da Zorana nije devojka sa kojom on može da se igra, kao što se igrao sa nekim drugim devojkama. On zna gde mu je granica - pričala je majka Zorane Stefanov.

Foto: printscreen/youtube.com
Filip i Zorana

- Ja sam jednom za Filipa rekla da se za dvorsku budalu bira najinteligentnija osoba. Filip je jako inteligentan i ovde je izabrao da bude ta budala koja glumata, ali se vidi da je dobra osoba i veliki emotivac. Sve što moje dete izabere, ja nemam pravo da sudim o njenoj sreći i neću se mešati u njen izbor. Ja sam samo jedna mama koja može da ih podrži sada - izjavila je Žaklina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
sale

06.04.2018 06:21

Decko je malo istetovirano g... koje se priklonilo organizatorima da bi kanalio Kiju znaci nula od coveka kao Miki kao pesko Milan i ostali slicni njima.