ŽESTOKA VRELA AKCIJA ZA VREME RAMAZANA: Dok Sita čita molitvu, Aneli kao pomahnitala naskače na Janjuša! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

28.03.2024

12:35

Aneli Ahmić je pogazila reč, pa imala brutalnu akciju sa Janjušem za vreme Ramazana.

ŽESTOKA VRELA AKCIJA ZA VREME RAMAZANA: Dok Sita čita molitvu, Aneli kao pomahnitala naskače na Janjuša! (VIDEO)

shutterstock, pink/printscreen, Instagram/mali_janjus

Komentari (7)

Loading
Ko ga ne zna, skupo bi ga...

28.03.2024 13:34

Da, da... Janjus je baš poštuje. Za tri dana opet će da je pljuje i psuje.

Ko ga ne zna, skupo bi ga...

28.03.2024 13:34

Da, da... Janjus je baš poštuje. Za tri dana opet će da je pljuje i psuje.

dakica

28.03.2024 14:15

Opaka manipulatorka! Skočila bi ona i na Stanislava i bilo koga, samo da ima novac! A i ovako.. šta joj teško. Navika je to ....

Živeli

28.03.2024 14:43

U susret svim nadolazećim praznicima, blagdanima i slavama a i svemu ostalom, njih dvoje šalju pozdrave i čestitke na svoj nsčin, jahanjem pred kamerama. Živeli! (samo ini koji su isti kao njih dvoje i koji ne poštuju nikoga i niti jednu svetinju a radosni su i sretni samo kad pristignu pokloni ) ! Isto du ovako radili Car i Aleksandra, Car i Dalila , svađe, uvrede, psovke, sexs bili za svaki Božić, Uskrs i Bajram, bili su sastavni deo prenosa svečane proslave iznBele kuće Šimanovaca. Sita, post u mesecu Ramazanu, obećanje da neće biti ni zagrljaja, njegovo obećanje da će joj pomoći da posti , ssve su to samo lažna obećanja a lepo i zvuči kad se kaže da se svetinja poštuje. Ništa Aneli nije u glavi a kamoli da održi obećanje dato sestri. Znala je i sestra da od toga nema ništa ali , lepo zvuči. Aneli se kune u dete i treći dan krši zakletvu a kamoli neko obećanje. Zato, živeli svi oni koji veruju u laži i u obećanja Aneli i Janjuša.

Melanija

28.03.2024 17:11

Oni koji se ne razumeju u religiju i verskih običaja najviše pišu nebuloze. Janjuš ako posti Vaskršnji post trebao bi da se uzdrži. Isto su lupali o četrdeset dana žalosti - nigde ne piše da se bliska rodbina (pa čak udovac ili udovica) treba uzdržavati od seksa. Što se tiče Ramazanskog posta od zore do Iftara, odnosno sumraka, ne sme se jesti i piti i naravno upražnjavati seks ali posle Iftara do zore sve je dozvoljeno čak idu po komšiluku i prave veselje uz igru, muziku i pesmu. Dakle, Aneli ako posti Ramazanskog post ne sme ni jesti ni piti prako dana a noću... P. S. U Zadruzi je Dejan postio, klanjao ali su se kamere gasile da ne bi narod znao da je postao musliman.

Cilka

28.03.2024 19:59

Sto ste zli Zena se pokrila da se moli

Zora

31.03.2024 17:02

Voli ona onu stvar više od svih praznika i rodbine