Miki oseća da je neizlečivo bolestan: BOJIM SE DA IMAM RAK

Autor: G. D.

Zadruga

30.03.2018

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričić sumnja da boluje od raka! Naime, pčelar iz Kupinova već neko vreme ima čudne simptome i oseća da sa njim nešto nije u redu. Nekoliko puta se čak i požalio svojim bliskim osobama iz "Zadruge" da mu je na momente veoma loše.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miki Đuričić

Miki je juče u toku dana iz čista mira počeo da povraća tim intezitetom da se jedva zaustavio.

Miki: Je*em ti lebac umalo se nisam ugušio. Zakašljao sam se i samo počeo da povraćam iz čista mira. Iz mene sve voda ide. Lepo ja kažem da sam bolestan. Neka rakčina me jede. Stomak mi je večito naduven, a smršao sam, ne jedem ništa. Naduven sam, ne znam od čega - jadikovao je Miki nakon što je povratio.

Miki: Neka rakčina me jede. Stomak mi je večito naduven, a smršao sam, ne jedem ništa

On je i ranije pričao o osećaju da ima rak. Jednom prilikom je rekao da oseća da će umreti od neke opake bolesti kao što je kancer.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miki Đuričić

Pre nekoliko meseci jedan od boljih specijalista je analizirao Đuričićevo stanje na osnovu fotografija na kojima se vidi da Miki ima psorijazu. On je rekao da su njegove rane otvorene, što dovodi do raka kože, a postoji mogućnost da je Mikija već zahvatio taj stadijum koji je skoro pa neizlečiv. Specijalista je istakao da su imali slučajeve gde su pacijenti umirali u roku od godinu dana jer nisu shvatili ozbiljno težinu bolesti koju imaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zoki

30.03.2018 09:56

koliko pusi i kako dise, rak pluca mu ne gine za sledecih 4-5 godina, ako ga vec nije zakacio.