A ZABORAVILA DA SE NAPILA U ZADRUZI? Maca: Odavno sam prestala da PIJEM!

Autor:

Zadruga

27.03.2018

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Početak rijalitija "Zadruge", između ostalog, obeležilo je i pijanstvo Mace Diskrecije koja je te noći čak i povraćala po sebi. Međutim, Diskrecija je danas ispričala kako ona odavno ne pije.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Ispričala im priču...Maca Diskrecija sa Žutim i Borom

Starleta je u društvu muških učesnika rijalitija govorila kako ona ne pije, ali da je volela da "cugne" kada je bila mlađa, kao i da ju je to skupo koštalo:

- Pre sam volela da pijem mnogo, znala sam da dolazim kući u sedam ujutru. Pila sam i vodku, ma svašta... Jednom mi je bilo muka, mnogo sam povraćala i od tad više ne pijem toliko, rekla sam sebi da moram da nađem neku granicu. Sad popijem dva piva i dosta mi je - pričala je Maca Žutom, Bori Santani i Filipu Đukiću. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Zaboravila pijanstvo u "Zadruzi"... Maca Diskrecija

Međutim, očigledno je zaboravil scenu sa početka rijalitija kada se toliko napila da je povratila i po sebi. Kako je to izgledalo pogledajte ovde:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Cica

27.03.2018 22:08

Mi se secamo , bar se ja secam odlicno. I sta je radila u onom izlogu. ....sa lutkom. I gace skidala. Sada se igra sa amnezijom, za njene glasace. Oblaci haljine do grla. Ovo sada komentarisem, da ispostujem tekst i novinara. Inace ,ne interesantna osoba. Za mene. Za mene licno Kija.