(VIDEO) Žestoka svađa Teodore i Bebi Dol!

Autor:

Zadruga

24.03.2018

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maca Diskrecija imala je još jednu raspravu sa Gordanom Džehverović, što je ostavilo veliki utisak na Bebi Dol koja je celokupnu situaciju posmatrala.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Zadruga

Ona je bila podstaknuta pogrdnim rečima koje su ove ukućanke izgovarale jedna drugoj, pa je odlučila da Gocu direktno upita kako bi njoj bilo da se prema njenoj ćerki neko tako ophodi.

Kada je Teodora Džehverović čula to, ona je pred svima iskritikovala takmičarku zbog toga što ona nije bila upućena u njihov odnos koji je na ratnoj nozi od samog početka rijalitija.

- Kako bi vama bilo da neko vašu ćerku tako napada? Sram da vas bude! A ti nisi bila ovde kad je ona mene mesecima napdala i vređala me! - vikala je Teodora.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Zadruga

Svi ukućani bili su zatečeni ovim pitanjem, a Milan Milošević joj je brutalno odgovorio zbog ovoga.

- Kako te nije sramota da je to pitaš? Ti ne znaš ni šta pričaš, piješ lekove, pa onda pivo uz to, spavaš po pet sati preko dana, hodaš kao da si pijana, a jesi, sram te bilo, ti ne zaslužuješ da ti neko kaže Vi. Ti, bre, pet dana nisi pri sebi! - rekao je Milan.

- Ja moram da kažem da sam ja nečija ćerka i da nikom ne bi bilo lako da izvede, kao što to vaša ćerka čini... - počela je Bebi Dol.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mika

25.03.2018 07:57

Teodora trpela strogo odgajanje od majke Goce. Ali ipak uspela da ima decka sa 12 godina pa uskoro i seks. Zivela sa momcima kao u braku. Imala skandal. Ni stroga disciplina nije uspela. Svadjalica.

Vanda

26.03.2018 16:20

Bebi Dol ni pod lekovima i pijana ne govori ružne reči.

Petko

27.03.2018 07:35

@Vanda - Ali zato Teodori ne fale ružne reči za obe. Teodora se upropastila brojnim svadjama. Ništa od karijere.