Zadrugarke šokirane na šta liči Bebi Dol: Bila je zvezdetina, sad je niko i ništa!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarke Zorana Stefanov i Andrijana Radonjić sažalile su se na pevačicu Draganu Šarić alijas Bebi Dol jer je ona, prema njihovim rečima, od velike zvezde postala niko i ništa.

RepublikaFoto: facebook.com/Bebi Dol
Bebi Dol

Ove dve učesnice rijalitija danima posmatraju nekadašnju takmičarku Evrovizije koja je odnedavno u "Zadruzi", pa ne mogu čudom da se načude šta je ostalo od nekada moćne umetnice koja je bila idol njihovog detinjstva. Dok su preksinoć sedele u dnevnoj sobi, zapazile su ošamućenu Bebi kako se tetura i traži upaljač da zapali cigaretu i šokirale se prizorom.

Zorana: Bože, vidi je. To je preživelo sve i svašta. Šta život napravi od ljudi! Zamisli - zvezdetina kao ona, a vidi je sada.

Andrijana: Nedajbože nikome, bože me sakloni.

Miljana: Ova žena nije pri sebi. Ona je senka od one žene koju znam kada sam bila dete. Meni je nje žao

Đekson: To je rijaliti. Kad vidim ovo, voleo bih da nikad nisam ušao u rijaliti.

Pevačica im je zatim prišla, a oni su je pitali da li se oseća loše, na šta im se ona požalila kako je boli glava i kako oseća da ima povišen pritisak. Miljana Kulić takođe je ostala razočarana svojim idolom iz detinjstva čiju pesmu "Brazil" je i pevala na Zadrugoviziji. Naime, pevačica je starletu napala da joj je ukrala naočare za sunce.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
MIljana Kulić

Miljana: Ova žena nije pri sebi. Meni je žao kada je pogledam šta je sebi dopustila. Tuga mi je da se i svađam sa njom. Ona je senka od one žene koju znam kada sam bila dete. Meni je nje žao.

Pošto je sedela pored Miljane, Karanova se prisetila svog iskustva koje je imala sa Bebi Dol.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Saška Karan

Saška: Ona je skrenula žena. Mene je htela da ubije u "Farmi". Oštetila me je za ceo život. Isekla mi je prst koji se nikada nije oporavio.

U medijima se inače provlačilo kako nekadašnja velika zvezda Jugoslavije već godinama ne može da živi od muzike, kao i da se odala porocima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading