SLOBA: Početak sa Lunom je bolji nego sa Kijom! KRISTINA: Lažeš, ne smeš da kažeš zbog Lune

Autor:

Zadruga

21.03.2018

19:45

Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović bili su gosti Ognjena Amidžića u emisiji "Amidži šou", gde su odmah počeli da pričaju o svemu što im se dešavalo prethodnih meseci u rijalitiju "Zadruga".

SLOBA: Početak sa Lunom je bolji nego sa Kijom! KRISTINA: Lažeš, ne smeš da kažeš zbog Lune

youtube.com/AmiG Show

Komentari (6)

Loading
VIKTOR

21.03.2018 21:24

Sloba je iskren mladić.Se štoje rekao totoji.On nije jčovek, koii laže i manipuliše. On ludo oli Lunu,kao i ona njega. Da nije tako erovatnobirekao. Oni će ostti zajedo uprkos svim pritiscima, ili većčega,... Luav jeta koja pobedjuje.Bravo, SLobo uvek si bio pravi čoek na pravom estu.nemaš čega da sestidiš. Manipulatorka i bivša, treba da sagneglavu a ne da izigrava ldilo zarad medija. Bio si sioć kod Amidže vrh,kao i uvek. Takav i ostani idrži Lunu čvrsto za ruku, voli te više od sebe. Dule i Draginja rea dabudu ponosni na svog jedinca jer suodgajili deliju u pravom sislu te reči. Pevaš brate, pa ubijaš. najlepši se i najiskreniji par u Zadruzi. Do pobede....Zbog vas je ovolika gledanost ZADRUGE, BEZ VAS DVOJE NE BI IMALA SMISAO,....

Odgovori 5 32
Cica

22.03.2018 08:45

@VIKTOR - Idu ljudi i Zoo vrt , da gledaju majmune ,kako se cesu po guzi. ... pa crknu od smeha ! Zavisi zbog cega, narod gleda !

Odgovori 19 2
sale

22.03.2018 14:18

Problem je u tome da si ti bizoncino sa toliko godina cekao mamu da ti kaze da budes sa Lunom a uz to te je mama slagala da se Kija razvodi od tebe jer ti mama cita zutu stampu pa poverovala natpisima umesto da pozove snajku i da pita sve ostalo ti je samo sve vece i vece blato u koje ste upali i ti i kalastura.

Odgovori 20 2
Ilija

23.03.2018 18:50

Sloba je uvek iskren,čestit i odan čovek.Voli ženu svog života Lunu i nikada je neće izdati,kao i ona njega. jednostavno oni su se našli. Njihove hemije su se poklopile i našli su recept za svoju sreću, a to je njihova bezkonačna ljubav.Zatvoren prostor čini svoje,pritisak je ogroman,sv ipucaju, pa naravno da i kod njih dolazi do čarki.Luna ga voli više od svega i ljubomorna je ,štoje i normalno.Sloba je dostojanstven, pravi mačo muškarac Nema žene koja ga ne bi poželela. Luna i Sloba do pobede.Obeležili ste ovu Zadrugu. Zbog vas je ogroman rejting.....samo napred, svi,svi smo uz vas....

Cica

23.03.2018 23:49

@Ilija - Koliko vas ima , u tvojoj glavi ...... nisi jasan, u cije ime pises ? Ako je Slobo macho muskarac , a sto li mu onda po tvome dodje, papucar ?

Agita

23.03.2018 23:11

Iskompleksirani trut .. jedina zamerka Kiji je što ga je trpela toliko dugo.