MIKI PRIZNAO VELIKU TAJNU NA SVOJ ROĐENDAN, a tiče se Kije

Autor: Pink, Republika

Zadruga

14.03.2018

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpoznatiji rijaliti igrač Miki Đuričić nije očekivao da će Veliki šef prirediti niz iznenađenja za njega povodom proslave svog 41.rođendana, a ono što ga je posebno oduševilo jeste atmosfera koja je bila na zavidnom nivou.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Slavljenik je osećao veliku potrebu da se zahvali produkciji na svemu što su za njega učinili, pa je zamolio da se svi utišaju.

- Molim za malo pažnje, zadrugari. Želim da se zahvalim Velikom šefu, mene sramota da kažem da ja nisam imao lepši rođendan. Da mi je neko rekao da će mi ovo biti najlepši rođendan, rekao bih da laže. Ovo je nešto što je mene jako iznenadilo! Bend, Andreana Čekić, fenomenalno! - bio je dirnut Miki.

Povodom ovoga, oglasio se i pevač iz benda "Đokara" koji je rekao:

- Đokara želi da otpeva jednu pesmu samo za našeg menadžera Mikija i sve zadrugare, ovo je jedna jako bezobrazna pesma.

Niko nije očekivao da će Miki pored zahvalnosti, priznanje odati i bendu koji ga je svojim pesmama oduševilo, a onda je ponovo iskoristio priliku da spomene i zadrugarku za koju je priznao da je u nju zaljubljen, Kristinu Kiju Kockar.

- Ovaj čovek je napisao pesme za mene, a nije me ni poznavao, kao što je mene i Kiju sudbina povezala. Ovo je bila šala - šalio se Miki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ljubica

14.03.2018 13:31

Nije se Miki šalio, mi to vidimo mesecima. On je nju dosta povredio sa onim u vezi Filipa ali ona i dalje sa njim komunicira sto je dokaz da zna da prašta. WSamo se nadam da neće Slobi oprostiti

Mika

15.03.2018 09:42

Novinar Milan je Mikija procitao. Miki ima istu taktiku u svim rijalitijima. Pikira zrtvu, strasno vredja, ponizava i napada nekoliko meseci. Kad se zrtva dobro preplasi ide udvaranje i priblizavanje kroz salu. Uspesan bio do sada.