SVI PLAKALI U ZADRUZI: Luni je došao neko veoma VAŽAN!

Autor:

Zadruga

11.03.2018

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

S namerom da iznenadi svoju devojku, Sloba Radanović je pred Lunin rođendan zamolio Drvo mudrosti da mu Veliki šef izađe u susret i omogući ulazak njenog psa u "Zadrugu". Blogerka šest meseci nije videla svog kućnog ljubimca i Radanović je znao da će je to oraspoložiti.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Presrećne... Luna i Tanja

Međutim, ovo iznenađenje se nije dogodilo za Lunin rođendan, već danas kada je Veliki šef priredio iznenađenje i njoj, ali i Tanji Jovićević kada je i njenog, ali i Đoganijevog ljubimca uveo u "Zadrugu".

Njih dve su bile presrećne i nisu prestajale da maze svoje mezimce, a dok su uživale s ljubimcima Tanja je komentarisala da joj je porastao pas, dok se Luna uplašila da je njen nju zaboravio.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Zaplakala od sreće... Luna i Sloba

I dok je Sloba zamolio Velikog šefa da uvede njenog psa, za Tanju je molbu uputio Miki Đuričić.

- Ne postoji lepši poklon. Nisi mogao bolje da nas iznenadiš. Hvala ti mnogo - zahvalile su se Tanja i Luna Velikom šefu, ali i svojim cimerima iz rijalitija koji su došli na ovu ideju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mika

12.03.2018 00:25

Vise voli psa nego Slobu.

Ljubica

13.03.2018 08:46

Bravo Draginja, dobijas i snaju i unuce