KRUNIĆEVA OTKRILA ĐEKSONOVU MRAČNU TAJNU: Kad izađe, ČEKAJU GA KAMATAŠI!

Zadruga

06.03.2018

20:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Diskavlifikovana zadrugarka Jelena Krunić nakon napuštanja rijalitija pomirila se sa bivšim dečkom koga je javno prevarila sa reperom Nemanjom Đerićem Đeksonom. Jelena je za portal Republika.rs ispričala kako je došlo do pomirenja. Takođe je otkrila šta čeka Đerića kada izađe napolje!

RepublikaFoto: instagram.com/jelena_krunic
Jelena Krunić!

- Uživam na slobodi, još uvek se nisam videla sa svima sa kojima planiram da se vidim - počela je razgovor vidno raspoložena Jelena i nastavila:

- Da, tačno je da sam se pomirila sa bivšim dečkom. Kada sam napustila "Zadrugu" poslao mi je poruku da će me zgaziti autom na rampi i da je bolje da bežim - rekla je Krunićka u šaljivom tonu:

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Jelena Krunić fotografijom svima stavila do znanja kakvog čoveka ima pored sebe!

- Šalio se naravno, bio je jako ljut, a kako i ne bi. Ipak posle dužeg razgovora pomirili smo se. Drago mi je da nisam izgubila nekog ovakvog zbog imbecila kakav je Đekson.

Nemanja je bio jedan od onih zadrugara koji su likovali kada je Jelena diskvalifikovana, što ona komentariše sledećim rečima:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nemanja Đerić Đekson!

- Videću da li će se obradovati kada izađe napolje i kada ga budu čekali kamataši - završila je Jelena za portal Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading