(FOTO) Šokantna prepiska Anabele i bivšeg zadrugara: Pevačica tvrdi da joj sve nameštaju?!

Autor:

Zadruga

05.03.2018

21:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Internetom kruži navodna prepiska MC Damira i Anabele Atijas!

RepublikaFoto: instagram.com/anabelci
Anabela Atijas

Nakon što je to izašlo u javnost, Anabela je eksplodirala i zapretela da će se videti na sudu, a onda je isplivala još jedna istina.

Naime, u spornoj prepisci se navodno Anabela zahvaljuje Damiru što nije izneo ništa o njegovom i Luninom odnosu i što joj nije upropastio život već je otišao iz rijalitija.

 

. Say hello to my 2 new friends ?? #blessed?

A post shared by ? (@mc_damiro) on Mar 1, 2018 at 6:14am PST

 

Razlog da se ova prepiska nađe na društvenim mrežama jeste komentarisanje MC Damira od strane Lune Đogani, koja je u jednom razgovoru sa cimerima prokomentarisala MC Damira kao "raspalu narkomančinu", što je bivšeg zadrugara jako iznerviralo. Nakon što je objavio prepisku, Damiro je napisao.

 

- Voleo bih baš da uđem i da pokažem da li je ona upravu! Kako to ona zna da sam ja narkoman. Bravo - napisao je on pored prepiske sa Anabelom.

On je zatim objavio i pretnje koje je dobio od Lunine majke.

- Evo ti javno, Anabela. Pre nego sto me sudiš otvori Fejsbuk, pogledaj da li sam ja montirao ili je neko izbacio pre mene prepisku. Ja sam tacno pre 2 sata ovo objavio jer mi poruke sa svih strana dolaze kako tvoja Luna u Zadruzi priča da sam narkoman i da sam pobegao bez glave preko ograde! Ja bih stvarno voleo, ako je istina, da je pitam kako ona to zna?! Ako nije rekla, ajde "mir, mir, niko nije kriv". A ako hoćeš sudi me, Anabela, molim te.

 

Ja i ti u sudu, MC Damiro i Anabela, koji hit! Samo ti fali još dobra pesma, a pre pesme da ja uđem ponovo u Zadrugu. Umesto što ideš redom i tužiš narod bolje bi ti bilo da odeš u Švedsku i tražiš socijalu jer ti je karijera propala i očigledno sve ljude sudiš zbog novca. Od Beograda do Trelleborga u Švedskoj si sve redom pokidala. Hahahahah, pozdrav - napisao je Damiro.

Nakon svega ovoga, Damiro je otkrio i šta se desilo nakon što je objavio sve ovo.

- Nakon što se pojavila objava Anabela je promenila profilnu sliku na Instagramu i zaključala svoj profil, a zatim mi je zapretila. Anabela je psihički skrenula i ne zna više gde udara, nažalost - rekao je on.

Anabela je potvrdila da je zaključala profil, a evo kakvo objašnjenje ima na sve to.

- Poruke se pišu i montiraju u moje ime, smišljeno. Javila sam mu se porukom da mu dam do znanja da je to tužilaštvu već poznato i da ću ga pozvati tim povodom na sud da potvrdi to, da on i ja nikada nismo imali nijednu prepisku. Očigledno je da je to za njega bila viša matematika da shvati, ili je svestan da na pomen mog imena, jedne totalno neinteresantne ličnosti i propale karijere, po njegovom mišljenju, on ipak osigura sebi naslov u novinama što vi ovim pozivom i potvrđujete.

Više sam puta rekla da mi se Instagram profil zloupotrebljava, pa samim tim sam i zaključala ne bi li kontroslisala sve to, iako se nadležni bave tom problematikom što sam i nedavno dokumentovala - rekla je Anabela za Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading