KIJA ZGROZILA SVE UKUĆANE: Prdim kao zmaj, sejem smrt!

Autor: Republika

Zadruga

02.03.2018

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kockar izgleda nije ništa bolja od Lune, kada je higijena u pitanju. Ona ve3ć duže vreme svojom užasnom navikom zgrožava druge učesnike, a sada je o tome progovorila i javno.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink

Slobina žena je priznala da dosta prdi, kao i da se na početku veze dosta suzdržava. 

- Nekada kada p***em baš smrdi. Sejem smrt. Na početku veze se suzdržavam, a posle p***m kao zmaj - objasnila je Kristina svojevremeno, a ukućani su bili zgroženi tom konstatacijom.

Iako su mislili da je to prolazna faza njenog ponašanja i da na tome insistira samo kako bi bila u centru pažnje, to se nije promenilo.

- Izduvni gasovi su počeli da se smanjuju. Hrana je bila u pitanju, ovde jedem ono što inače ne jedem napolju - objasnila je Kristina pravdajući se zbog nekulturnog ponašanja koje pokazuje učešćem u rijalitiju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vila Eric

02.03.2018 21:47

Totalni prostakluk i nekultura.Smrdoša.

mara

03.03.2018 09:45

Nemojte da vas je sramota, jer svako prdi. Svašta može da uzrokuje pojavu gasova, bilo da ste nešto pojeli, bilo da ste se nagutali vazduha. Glavni krivci su pasulj, sočivo, suve šljive, jabuke, kupus, brokoli i suvo grožđe. Ugljeni hidrati, kao što su pšenica, testenina, krompir, takođe proizvode gasove. Gasovi su samo nusprodukti varenja hranljivih materija. Štaviše, što se neko pravilnije hrani, veća je šansa da će češće prduckati, pošto u sebe unosi povrće i mahunarke, namirnice koje imaju visoku hranljivu vrednost. muškarci kažu da dnevno prdnu 14 do 25 puta, ne zamarajući se previše glasnoćom i trajanjem. Žene to obavljaju 7 do 12 puta na dan, a mnoge će reći da to uopšte ne rade. Ipak, istina se ne može sakriti, a ona glasi - svi prde, manje-više isto.