Supruga besna zbog javne afere košarkaša i starlete: JANJUŠ ME VIŠE NE ZANIMA!

Autor:

Zadruga

27.02.2018

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš i Ana Korać mesecima su veoma prisni u rijalitiju "Zadruga", a više puta se spekulisalo da među njima postoji nešto više od prijateljstva. Glasinama su doprineli i sami neretkim maženjima ispod jorgana, a Janjuševa supruga Ena rešila je da više ne toleriše ponašanje svog supruga. Kako saznajemo, ona je odlučila da ga više ne podržava i razmišlja o razvodu zbog svega što joj je priredio.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marko Janjušević Janjuš

Naime, kako izvor blizak porodici Janjušević navodi, Ena je mesecima van sebe i ne prestaje da plače zbog onoga što joj je Marko uradio. Ona je ubeđena da je on zaljubljen u Koraćku i da ima aferu sa njom.

Janjuševa žena nije želela da dođe. Rekla je da kao podrška može da dolazi porodica Ane Korać, saopštila je voditeljka

- Ena ne može da se smiri, samo plače po ceo dan u sobi, a onda zbog ćerke Krune obriše suze i smogne snage da pred njom bude normalna, kao da se ništa ne dešava. Mnogo ju je razočarao i teško da će mu oprostiti što je zbog jedne starlete obrukao porodicu - navodi izvor i dodaje:

 

- Kada su je iz produkcije pozvali da bude podrška Janjušu u studiju zbog toga što je on bio jedan od nominovanih za izbacivanje, ona je kao iz topa rekla da joj ne pada na pamet da ga više podržava. Ranije su dolazili rođaci, sad je i njima zabranila, a i oni su kivni na njega, tako da niko ne bi ni hteo da dođe. Najbliži je teše i kažu joj da je to samo rijaliti i da će sve proći kad se Marko vrati, ali ona na to kaže: "Neka ide kod Ane Korać pravo iz rijalitija, meni i Kruni takav čovek ne treba" - završava izvor.

Ena plače po ceo dan u sobi. Teško da će mu oprostiti što je zbog jedne starlete obrukao porodicu

U prilog ovim navodima ide izjava voditeljke emisije "Zadruga" Dušice Jakovljević, koja je saopštila gledaocima da je Janjuševa žena odbila da se pojavi kao podrška u studiju.

- Ono što je takođe bilo veoma šokantno jeste da Janjuševa žena nije želela večeras da dođe. Rekla je da odsad pa nadalje kao podrška Janjušu može da dolazi podrška Ane Korać i takođe je savetovala njegovu sestru i članove porodice da ne dođu - rekla je Dušica Jakovljević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading