Marko terao devojke na GRUPNI S*KS U KLUBU!

Autor:

Zadruga

27.02.2018

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik "Zadruge" Marko Miljković poznat je kao ljubitelj žurki i noćnog provoda koji se neretko upušta u veze na jednu noć. Kako saznajemo, pre ulaska u nagledaniji rijaliti na našim prostorima, Marko je često menjao devojke, a prilikom jednog provoda pokušao je da natera devojke na grupni s*ks.

RepublikaFoto: instagram.com/marko.miljkovic
Marko Miljković

Naime, kako izvor za Rijaliti navodi, Marko se nabacivao devojkama koje su sedele u susednom separeu, a flert je otišao predaleko kada im je predložio da se njih troje zabave.

- Marka sam prvi put videla uživo na jednom splavu gde sam izašla sa drugaricom. Njega smo odmah primetile jer je sa društvom u separeu sedeo nedaleko od nas, a sve vreme su vikali i pevali, pa je bilo više nego očigledno da je bio pod gasom - započinje priču izvor i nastavlja:

Uputila sam mu pogled i krenuo je u našem pravcu. Nisam videla da je bio pijan do te mere da je jedva sastavljao rečenice

- Dok smo igrale ne obraćajući pažnju na njihov separe, Marko je s vremena na vreme bez imalo suptilnosti gledao u našem pravcu, što smo drugarica i ja konstatovale. Uputila sam mu pogled ne sluteći da će biti bilo kakve povratne reakcije, međutim, on se nasmejao i krenuo u našem pravcu. Nisam ni pretpostavila da je bio pijan do te mere da je jedva sastavljao rečenice. Najnormalnije smo se upoznale s njim, a nakon kratkog ćaskanja počeo da pipa za butinu moju drugaricu ispod stola. Nastavio je to da radi, a ona mi je u poruci napisala da misli da mu se svidela, pa se nije bunila - tvrdi izvor, te navodi da je sve do tog trenutka delovalo bezazleno.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marko Miljković

- Zamolila sam je da krene sa mnom do toaleta i usput joj rekla da mi detaljnije ispriča o čemu je razgovarala sa Markom. Nakon nepunih pet minuta Marko je ušao za nama, jedva stojeći na nogama, i krenuo drugaricu i mene da dodiruje po struku, a onda je rekao: "Hajde malo da se zezamo, biće nam dobro, nema potrebe da se stidite od mene." Meni u tom trenutku nije bilo svejedno, pa sam mu rekla da me pusti. Moja drugarica je bila uplašena i rekla mu da mi nismo u tom fazonu, ali onda je on krenuo da je poljubi. Povukla sam je za ruku i izletele smo napolje. Marko je bio toliko pijan da nije bio u stanju da ubode vrata, možda je čak i povraćao pošto ga nismo videle da je izašao. Nismo se dugo zadržale sa našim društvom nakon toga jer nam je veče preselo, pa smo pozvale taksi i otišle. S obzirom na to da nije pokušao da nas zaustavi prilikom izlaska iz toaleta i da, bogu hvala, nije bio nasilan, nismo želele da ga prijavljujemo policiji. Svakako se videlo da dečko nije pri sebi, mrtav pijan, a možda i pod dejstvom nekih psihoaktivnih supstanci koje je mešao sa alkoholom - završava izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Simo

27.02.2018 22:49

Miljković je običan dripac i u Zadruzi se ponaša kao običan kurton.On je vrlo agresivan čovek, bez osnova napada druge Zadrugare.