NOVA TROJKA U ZADRUZI, Zorana je do ušiju zaljubljena u NJEGA!

Autor:

Zadruga

27.02.2018

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako su Miljana Kulić i Jovana Tomić Matora proglašene za pobednice Zadrugovizije po glasovima novinarskog žirija, dobile su priliku da svoje viđenje Zadruge iskažu u kolumni.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jovana Tomić Matora

Veliki šef je omogućio zadrugarima da pročitaju ono što su njih dve otkrile a posebno zanimljiva bila je tajna koju je Matora otkrila upravo o Zorani.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Fiilip i Zorana

Zorana i Filip su zaljubljeni do ušiju, a njena najbolja drugarica je Marija Ana. Nova trojka u kući su oni, ko je tu u koga zaljubljen, ko koga voli a ko koga folira? Svi znamo da je Zorana bila Filipova devojka svake srede kad imamo žurku. Sve je izgledalo bezazleno, jer kako oni kažu, gaje samo simpatije, ali se sve malo zakomplikovalo. Afera sa Kijom i ulazak Marije Ane zataškali su ovu temu.

Ali za to vreme Marija Ana i Zorana su postale najbolje drugarice, dele hranu, druže se. Jedne noći, dok je Marija Ana bila u dubokom snu, Filip i Zorana su se ljubili nasred dnevne sobe. To niko nije pomenuo, verovatno imaju amneziju. Za vreme Zadrugovizije, Zorana i Filip su bili u wc-u. Cela kuća šuška o tome i to je javna tajna. Zorana se poverila nekim cimerima da je zaljubljena do ušiju u Filipa.

I Filip i Pinkova zvezda negirali su ove navode, ali Mariji Ani uopšte nije bilo prijatno zbog svega što je čula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading