TEODORINA MAMA ISPLJUVALA MACU: Štrokava si, ima da te ošurim vrelom vodom

Autor: Republika

Zadruga

25.02.2018

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovonedeljni zamenik vođe, tj vršilac dužnosti Marko Miljković pročitao je pismo Velikog šefa pred zadrugarima koji su bili voljni da sednu za sto. Podsećamo, zadrugari su tražili od produkcije da se popravi bojler jer nemaju vruće vode koja im je potrebna.

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink

Veliki šef im je u pismu poručio: 

- Dragi zadrugari, cena popravke bojlera je 2500 dinara. Ako želite popravku skupite novac i poslaćemo vam vodoinstalatera da popravi kvar - Pozdrav, Veliki šef.

Oni ukućani koji su se tu zatekli i koji su bili voljni da daju novac za popravku  odmah su  dali sve što su imali kako bi se što pre sakupio novac.

 Pojedini su dali delić iz svog budžeta, a kao i uvek, neki zadrugari nisu želeli da daju ni dinara za popravku bojlera.

- Hajde Maco, daj ti nešto, ti imaš najveći budžet ove nedelje - rekla je Goca, na šta je Maca odmah odbrusila da ona nije sponzor i da joj ne pada na pamet da plaća popravku jer ne koristi vruću vodu u kuhinji, samo u kupatilu. 

- Štroko jedna, peri sve u ladnu vodu, štrokova si, nemoj da daješ pare, štroka ostaje štroka. Ko je naučio da živi u govna taj živi i ovde u govna -rekla je Goca.

- Ako budes uzela vruću vodu ima da te ošurim. Kobilo jedna, istog trenutka, znaš li to? Imaš stan na Novom Beogradu i tamo se  je*eš  sa mušterijama, štroko -  besan je bio Miki koji je sav svoj novac koji je imao dao za popravku.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading