(VIDEO) Nakon drame Luna se čula sa Anabelom - nije mogla da zaustavi suze!

Autor:

Zadruga

25.02.2018

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drvo mudrosti omogućilo je Luni Đogani da se čuje sa porodicom s obzirom da je po mnogima popustila sa živcima!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

Luna je odmah potrčala i od Slobe tražila novac kako bi mogla da pozove tatu. Kako vezu nije uspostavila sa tataom, pozvala je majku Anabelu Atijas. Čim se uspostavila veza, Luna je odmah briznula u plač kada je ugledala svoju majku i svog kućnog ljubimca - kuče. Anabela je bila ovaj put raspoloženija, a svojoj ćerki je poručila sledeće:

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Anabela Atijas i Luna Đogani!

- Nemoj da brineš, čekamo da te vidimo da ti budeš ona stara. Nema razloga da radiš ovo i znam šta hoćeš, a ne možeš da izgovoriš, slušaj svoju mamu, nije na tebi da odlučuješ, znaš na šta mislim. Akteri treba da reaguju, slušaj mamu, za sve ima vremena, izaći ćeš, sve ćemo polako zajedno. Počeli smo da tražimo stan, da budete ušuškani. Kad bi samo znala koliko lepih stvari te čeka napolju. Mama zna koliko je tebi teško. Ja želim da ti budeš ono što jesi. Kakvi smo mi takvi su nam pratneri. Kroz sebe dobijaš ono što želiš. Kako se čuva ljubav - ako je previše stisnemo, sve izađe iz šake. Ako otvorimo dlan ona će Izleteti. Nemoj da sumnjaš u njega i ljubav. On je tebe zavoleo takvu kakva si. Svi te podržavamo - rekla je Anabela.

- Ja ne mogu da verujem. Ti mi sve isto kažeš kao i on. Ovde čim nešto nije u redu malo, odmah se oko toga pravi drama kao da smo se ohladili - rekla je Luna.

Sloba je u jednom trenutku ušao u govornicu i potvrđivao neke Anabeline reči, a Luna je kasnije u spavaćoj sobi sve do detalja prepričala svom dragom.

Kako je ovaj emotivni trenutak izgledao, pogledajte u nastavku:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
bata

25.02.2018 20:41

Ljubi majka bebu svoju, Lunu malu. Dete nije nista krivo. Prevarili ste joj dete pa stavili u krevet sa muskima.

Tijana

26.02.2018 18:41

@bata - Kakvo dete od 21 godinu? Njene vrsnjakinje su majke ili sa radnim stazom 4 godine.

Tijana

26.02.2018 18:59

Kija do pobede.