NIŠTA OD VERIDBE? Mina dobila napad ljubomore zbog NJE!

Autor:

Zadruga

23.02.2018

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Red svađe, pa red seksa smenjuje se u svakodnevnici Mine Vrbaški i Nemanje Đerića Đeksona tokom boravka u "Zadruzi". I dok su do pre samo nekoliko sati planirali veridbu, odmah nakon toga je Mina dobila napad ljubomore zbog jedne zadrugarke.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mina i Đekson

U toku noći Mina je napala Đeksona jer je njegov krevet pored ležaja Zorane Stefanov. A dodatna sumnja u vezi ove zadrugarke joj se javila kada je upravo Zorana ušla u kupatilo dok su Nemanja i ona imali seks.

- Smeta mi Zorana, jako mi smeta, odvoj krevet od nje. Neću da spavam sa njom. Kad je ona tu, razumeš osećam se kao najveće govno, Nemanja smeta mi to. Ljubomorna sam - priznala je Mina. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Đekson i Mina

- Je l' ti imaš želju da spavaš sa mnom? Što ona mora da izađe iz kreveta, što ne možeš normalno da pričaš? - pokušavao je Đekson da mininu ljubomoru okrene u svou korist i namami je u krevet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading