Majka POPULARNE ZADRUGARKE: Ćerka će mi doživeti INFARKT, stalno se u SUZAMA DRŽI ZA GRUDI!

Autor:

Zadruga

19.02.2018

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stresne rasprave u rijalitiju "Zadruga" nisu zaobišle nijednog učesnika, a ona kojoj svađe veoma teško padaju je i Zorana Stefanov, "Pinkova zvezda" čija se majka pribojava najgoreg. Žaklina Stefanov, Zoranina mama tvrdi da se plaši da će njena ćerka doživeti srčani udar.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zorana Stefanov

- Zorana je jaka, ali kako vreme odmiče, čini mi se da joj je tamo sve gore. Kad god se iznervira, ja mislim da će doživeti infarkt, nervni slom ili da poludi. Drhtim od straha da joj se nešto ne desi - uplašeno govori Žaklina, koja pomno prati svaki Zoranin pokret na televiziji i otkriva kada je brige najviše obuzmu:

- Ona jeste jaka, ali kako vreme odmiče, sve je ovo preveliki stres za nju. Kad je vidim kako se u suzama drži za grudi, odmah pomislim na najgore - tvrdi Zoranina mama, koja je otkrila detalje o pojedinim učesnicima u "Zadruzi" u Rijaliti dodatku, koji od sutra možete kupiti uz Srpski Telegraf!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Luka

20.02.2018 11:34

Nece, nece. Pre ce neko zbog Zorane da dozivi srcani udar. Nevaspitana je.