Lepi Mića i Zorana se BRUTALNO izvređali, pa ona priznala sa kim se videla PRE RIJALITIJA

Autor:

Zadruga

08.02.2018

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pitanja gledalaca uvek donesu raspravu među zadrugarima, te je tako bilo i ovoga puta. Naime, jedan od gledala posavio je pitanje za Lepog Miću: "Zašto napadaš Zoranu?" On je priznao da je sve zbog toga što je vređala njegovo poreklo, a onda je dao opširniji odgovor.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Zorana i Lepi Mića

- Ja Zoranu ne napadam. Ja sa njom završim razgovor od 7 do 15 sekundi. Ovaj mali kriminalac. Ali, gospodo draga, možda se ona je*ala sa Filipom. A tu svi ćutimo i tu se sve završava. Pošto me devojka malo pokušala da isprovocira i to odakle potiču moji preci, ja sam rođeni Sarajlija i gradsko dete. Ponosno to kažem, jer moj otac je živeo u Sarajevu. Ovo je mala kompleksašica iz okoline nekog sela. A da li je ona pu*ila ku*ac ispod pokrivača? Malo je bila popila možda je to opravdanje, a ja se sa balavicom ne svađam.

Zorana Stefanov nije želela da ostane uskraćena sa odogovorom, pa je detaljno obrazložila šta se uopšte i desilo sa njima i šta je srž njihovog problema.

- Ja zaista nisam znala ko je Mića. Evo me, tu sam gde sam sada. Gospodin Pržulj misli da će da me izbaci iz takta, ali to neće dobiti jer sam ovde naučila da se borim sa rečnikom jednog dede. I sve što sam proživela u životu, kao i rijaliti, pomogao mi je da se suzdržim u ovakvim situacijama. Hvala produkciji što me pozvala u ovaj rijaliti, jer sam tako naučila da se psihički borim sa ovakvima kao što je on. I još nešto bih rekla. Pre izvesnog vremena, sedela sam sa Acom Živanovićem koji mi je pričao svoje doživljaje i dao mi savete. Odradila sam i intervju pre rijalitija, gde su mi postavili pitanje kako ću odreagovati kad me Pržulj napadne zbog svojih frustracija, ja sam odgovorila da ću i te kako pokušati da napravim relaciju što se tiče naših godina i da neću dozvoliti da uopšte ući u konflikt i da budem isto što i on - rekla je Zorana.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zorana i Filip

Mića je nastavio ovaj dijalog, a izneo je i svoju pretpostavku vezanu za njen odnos sa Filipom Đukićem.

- Ona pričala Filipu molim te stavi ga, on reko neću bre, beži tamo. Nisam siguran da li se to desilo, ali to je mala klošarka gde je pevala na drvetu. Sad ću ja svaki dan da te vređam jer si pu*ačica.

Podsećamo, Zorana i Filip su pre izvesnog vremena imali vruću akciju ispod pokrivača, a sredu je sa radošću dočekivala s obzirom na to da je to dan za žurku, a ujedno i šansa da pridobije pažnju ovog poznatog zavodnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading