JELENA KRUNIĆ, DOMINO-DAMA I KLUPSKA IGRAČICA

Autor: A. I.

Zadruga

06.02.2018

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Krunić (31) je srpska jutjuberka i plesačica. Rođena je 29. marta 1987. godine u Čačku, a duži vremenski period živi i radi u Beogradu. Novac je godinama zarađivala plesom u prestoničkim klubovima i podizanjem atmosfere do usijanja.

Foto: instagram.com/jelena_krunic
Jelena Krunić

Krunićkino telo prekriveno je brojnim tetovažama, uradila ih je na vratu, po rukama, grudima, torzu i nozi, a provokativnim oblačenjem ih ističe u prvi plan. Javnosti je poznata zbog pojavljivanja u spotovima brojnih pevača, među kojima su Dado Polumenta, Ivan Ivanović Ðus, Nikolija, nekadašnja grupa Elitni odredi, Tropiko, OK bend, kao i grupa švedskog metal benda.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena je snimila nekoliko kratkih filmova u kojima se pojavljuje kao domino-dama, a njeni partneri su bili biznismeni i oženjeni ljudi. Tvrdi da za to nije uzimala novac niti da je porno-glumica.

Krunićka je glumila u filmovima rezervisanim za ljubitelje dominacije i one kojima su fetiš stopala

Više puta je izjavljivala da je se muškarci plaše iako je nailazila i na one koji su joj nudili brak, dok joj devojke slobodnije prilaze i dele komplimente predlažući razne stvari. Kratko je bila u vezi sa Vladom iz nekadašnje grupe Elitni odredi, a 2014. godine je postala vlasnica agencije "Kvins", koja se bavi organizacijom žurki u Srbiji.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Tvrdi da agencija radi po "italijanskim standardima", da su devojke maksimalno zaštićene i tretirane kao prave kraljice. Glumila je u nekoliko kratkih filmova rezervisanih za ljubitelje dominacije i one kojima su fetiš stopala. Filmovi su domaće produkcije snimljeni u Novom Sadu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading