Đekson napljuvao Zoranu: ONA JE DEBIL, PUCA JE KLINAČKI EGO!

Autor:

Zadruga

29.01.2018

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Đerić Đekson je bio prvi koji je porazgovarao sa Zoranom Stefanov nakon svađe sa Gordanom i Teodorom Džehverović. Kako nije znao pravi razlog njihove svađe, to su mu je u pabu otkrili Teodora i Anđelo Ranković.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Zorana i Đekson

Naime, Teodora je do detalja objasnila Đeksonu da je svađa počela bezazleno oko pranja posuđa, a onda se situacija otrgla kontroli i da ju je Pinkova zvezda prozvala da se drogira na isti način kao što je uradila i Jovani Tomić Matoroj, a onda joj je on otkrio šta se zaista sa njom dešava. 

- Ovo nemoj da se sekiraš zbog Zorane. Koliko god da je volim, ona je debil, ima neki lažan ego i tu ništa ne možeš da promeniš. Ona je ljuta na sebe. Ona je svesna da je ona debil, da je klinka, svesna je da ide sve niže i niže u rijalitiju. Puca je taj klinački ego, niko ne može da je razume. Sama je ostala, ja se sada sa Krunićkom sprdam - rekao je Đekson.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading