Zorana urlala na Džehverovićke, pa udarila tamo gde najviše boli!

Autor:

Zadruga

29.01.2018

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gordana Džehverović je od prvog dana nakon ulaska u najgledaniji rijaliti "Zadrugu" preuzela na sebe brigu o vođenju higijene. Ona je bila šokirana stanjem kakvo je zatekla u Beloj kući, a ono što je očigledno je da je njen doprinos ogroman.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Gordana, Teodora i Zorana

U toku prethodne večeri Gordana je zamolila Zoranu Stefanov da opere šerpu, a ona se zbog toga pobunila, pa je između njih nastala žestoka svađa. Kako bi odbranila svoju majku u prepirku se uključila i Teodora Džehverović koja je ovoj ukućanki prebacila i za svu šminku i garderobu koju joj je pozajmila. 

- Slušajte Vi gospođa Goco ne možete vi ovde nekome da naredite... Hajte da popričamo kao normalni ljudi. Ja sam rintala ovde prvih nedelju dana i onda sam prestala. Neću više da radim - povikala je Zorana.

Kako su u kuhinji bili prisutni i drugi zadrugari, osudili su Zoranu zbog nemarnosti. Situacija se otrgla kontroli pa se svađa preusmerila na Teodoru koja je držala majčinu stranu. 

- Nećeš ti više ništa da radiš, pa kad budu izašli odavde kad dobiju najveću boleščinu, prve klase. Ti se Zorana preksti za svoje zdravlje - rekla je Teodora.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Zorana Stefanov

- Ti se preksti za svoj moral i majčin moral. Ma puši mi bre. Kome ja da se sklanjam ovde? Ne može meni ovde niko ništa da naredi. Nije problem u tome Teodora problem je što ne zna ko je šta uzeo,  a gleda u mene u oči i cilja ne mene. Sklonite se obe. Nije u tome problem. Ostavite me na miru, stvarno ste ženturače klasične koje kokodaču, mrzim to - besnela je Pinkova Zvezda.

- Za mene javnost nema ništa da kaže, a za tebe ima itekako, a tek imaš 20 godina.  Ne želim da se raspravljam sa ženturačama, mrš u pi*du materinu, šta ti nije jasno? Ja se ne prodajem Ćazimu za snimak kao ti - udarila je Zorana na Teodorinu najbolniju tačku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljubica

29.01.2018 20:00

Umire za Filipom