Zadrugari zanemeli zbog nove odluke Velikog šefa!

Autor: Republika

Zadruga

24.01.2018

21:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojedini takmičari su Velikog šefa ponovo doveli u situaciju da ih kažnjava zbog kršenja pravila.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zadrugari

Iako je već nekoliko puta razjašnjena situacija da ni jedan od ukućana ne sme spavati preko dana, neki od takmičara ponovo nisu ispoštovali ovo pravilo.

Naime, gore navedeni ukućani zaspali su preko dana, što je strogo kažnjivo. Kako je veliki šef kaznio ukućane sa po 30 000 dinara, svako od njih je morao da kaže sve šta misli povodom ove odluke.

Dragi zadrugari, doneli smo odluku da sa 30 000 dinara budu kažnjeni Bora, Sanja, Saška, Nena i Luna, Filip i Kristina zbog toga što su spavali preko dana. I sami znate da je zabranjeno odmaranje preko dana, a vi iznova ne poštujete naše zadatke. Osim ovoga želimo da Vas obavestimo da više od vas petoro ne mogu da spavaju u svojoj sobi. Menjaćete se naizmenično.

- Vaš Veliki šef.

Ja se nadam da ste konačno shvatili o čemu se radi. Ukoliko se ovako nastavi kazne će vam biti strožije tako da znate, a popodne mogu spavati petoro i to je sasvim u redu. - rekao je Mića.

Svako od njih imao je imao izgovor zbog toga što je njihov potez bio neshvaćen, ali to je bila samo pridika koja nije imala krajnji ishod.

Filip i ja smo ležali u krevetu i nismo spavali, zezali smo se, tako da ne znam razlog zašto smo kažnjeni - rekla je Kija.

Ja poštujem svaku odluku Velikog šefa, ali definitivno je problem tuširanje. Ja dok čekam ostanem u krevetu. Većina kreće da se tušira od 4 sata ujutru pa do 7 sati. Ali mi je krivo, jer nisam spavao, samo sam ležao - rekao je Filip.

Ja sam kukala kako me boli želudac i nisam mogla da izdržim, morala sam da spavam - rekla je Nena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading