Miljana promenila mišljenje o Kiji!

Autor:

Zadruga

24.01.2018

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je izogovarala Filipa Đukića sa Mikijem Đuričićem, Marija Ana Smiljanić na ovu temu nastavila je da razgovara sa Miljanom Kulić i Milanom Miloševićem. Pevačicu je u jednom trenutku zanimalo da li su se Zorana Stefanov i Kristina Kockar zaljubile u njenog bivšeg dečka.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Milan, Miljana i Marija Ana

- Ja kontam da se ona zaljubila. Ja sam iskrena. Ja sam ih uhvatila, gledala sam. Filip je muško, ali ti si devojka! - pričala je Marija Ana o Zorani koja je imala vrele akcije u krevetu sa njenim bivšim dečkom.

Nakon ove izjave sa Zorane Stefanov, priča ovih ukučana bila je usmerena ka Kristini Kockar koja ove nedelje spava zajedno u istom krevetu sa Filipom Đukićem u "Hotelu Zadruga" kao omiljena osoba.

Foto: printscreen/TVPink
Kija

- Ja sam o Kiji imala lepo mišlejnje, dok nisam ušla! Mislila sam da je žrtva, ali ona glumi žrtvu! Vidim! Ušla je sa namermo da izigrava jadnicu! - izjavila je Miljana Kulić.

Trudna zadrugarka smatra da Kristina Kockar, ma koliko god se pričalo po "Zadruzi" da između njih postoje ljubavni signali, ipak ne gaji osećanja prema Filipu Đukiću što se svidelo Mariji Ani Smiljanić.

- Glumi skromnu i finu. Ona je samo dobra glumica, ona plače zbog onoga što je bilo pre dve godine, a nije joj teško ovo što Sloba radi sa Lunom, što je gledala na TV-u kako ju je prevario - nastavila je Miljana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading