"Ćerku ću ostaviti Karađorđu kada uđem u Zadrugu"

Autor: D. L.

Zadruga

23.01.2018

21:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najpopularnijih rijaliti-zvezda šou programa "Parovi" Aleksandra Subotić nakon izlaska iz vile najviše vremena provodi sa svojim suprugom Davidom Dragojevićem i ćerkicom Magdalenom. Kako saznajemo, Aleksandra će uskoro najverovatnije postati deo ekipe koja čini rijaliti "Zadruga" i priključiti se takmičenju za glavnu nagradu, a za to vreme o njenoj mezimici brinuće otac Karađorđe Subotić.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Aleksandra Subotić

- Ne bih ništa detaljnije otkrivala niti govorila o datumu ulaska, ali ono što je sigurno jeste da postoje pregovori. Mislim da je ovaj šou-program mnogo interesantniji u odnosu na prethodni rijaliti u kome sam bila, koliko sam do sada mogla da ispratim. Svakako mislim da bih se unutra dobro snašla - ispričala je Aleksandra i prokomentarisala medijske napise u kojima je njen otac Karađorđe Subotić navodno rekao da ona ne posvećuje dovoljno vremena svojoj ćerki, te da je sa njom samo kada se slika da bi sve to objavila na društvenim mrežama.

Aleksandra: On se uvek igra sa Magdalenom, lepo se slažu, tako da uvek mogu da je ostavim kod njega

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/Parovi TV HAPPY
Karađorđe Subotić

- Ja sam sve to isproveravala. On tvrdi da su to izmišljotine, a David mu je takođe poslao poruku u kojoj je napisao da nije lepo sa njegove strane ako je zaista išao okolo i takve stvari pričao, međutim, Karađorđe na poruke nije odgovarao. On se sa njom uvek igra kada provode vreme zajedno, lepo se slažu, tako da uvek mogu da je ostavim kod njega - zaključila je Subotićka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Nina

24.01.2018 03:31

Ovo će definitivno biti NAJLEPŠA zadrugarka. Svi muškarci će se zaljubiti ali ona će samo da ih kulira jer je udata.

Dusa

24.01.2018 10:16

@Nina - A mislila sam da me ništa neće odgovoriti od gledanja Zadruge.Jos jedna prlja..ša je previše za moj želudac

MAČIĆ

24.01.2018 11:59

Gospođica se lažno predstavlja. Nije ona udata, Živi na momente sa Davidom nevenčano, malo u Veterniku sa njim a malo u Kaluđrici. Ako je našla idealnog oca svom detetu, što je ne ostavi Davidu NE MOŽE JER NISU VENČANI, ZNAČI NIJE UDATA.