"JELENA SE JE*ALA ZA GRAM KOKAINA"

Autor:

Zadruga

23.01.2018

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Krunić postala je ravnopravni učesnik najgledanijeg rijalitija na Balkanu "Zadruga", a iako bivšu igračicu javnost gleda već godinama u raznim rijaliti-formatima, postoje mnogi detalji iz njenog života koje je uspela da sakrije. Ekskluzivno za Rijaliti devojka koja joj je svojevremeno dala stan na korišćenje Tatjana Mihajlovski odlučila je da otkrije sve najmračnije tajne ove zadrugarke.

RepublikaFoto: instagram.com/jelena_krunic
Jelena Krunić

- Jelena je veliki prevarant i lažov. Pričala je kako je uzimala ogroman novac na snimanje BDSM filmova (vezivanje, dominacija, sado-mazo), a ja znam da je po danu snimanja dobijala 6.000 dinara plus za autobusku kartu do Novog Sada. Ukupno 7.000 dinara. Preko zajedničkog prijatelja došla je do mene. Drug me je molio da joj ustupim stan jer je ostala bez para. U taj stan dolazila je povremeno, kada je radila BDSM seanse sa klijentima i ko zna šta još. Ne verujem da su se samo bičevali, bilo je tu i prostitucije verovatno - započinje priču Tatjana i kaže da je Krunićku više puta zaticala kako se drogira u njenom stanu.

U mom stanu je radila BDSM seanse, ali ne verujem da su se samo bičevali. Prostituisala se

 

 

- To je bilo tokom 2015. godine i tada je seanse naplaćivala 50 evra po satu. Dolazila sam s vremena na vreme da proverim stan i zaticala sam je kako šmrče belo i pije. Jednom je bila toliko drogirana da joj je klijent lizao dupe i nije imala nikakav problem s tim što sam ja to videla. Uvek sam dolazila sa nekim u stan, tako da imam svedoke za sve što pričam, a imam i fotografije na kojima se vidi kako jaše mušterije, drži kokain u ruci i dopisivanja s njom u kojima nudi drogu. Rekla sam joj da ne može da razvlači drogu po mom stanu, ali ona je čak i mene pokušala da navuče, ali ja to nikada nisam konzumirala. Znam da joj je šifra za kokain bila "najbolja drugarica". Kada sam videla da mi je kokain svuda po kući, oterala sam je iz stana. Nalazila sam stalno krvave maramice, pocepane najlon čarape, jezivo - tvrdi Tatjana Mihajlovski i objašnjava čime se sve Jelena Krunić u tom periodu bavila.

 

...

A post shared by Tatjana Mihajlovski (@mihajlovskitatjana) on Dec 15, 2017 at 7:23am PST

 

- Znam da su je svi živi jurili za pare jer je pozajmljivala, pa se krila. U tom periodu je išla na Banovo brdo kod nekih likova, sa dvojicom se je*ala za gram kokaina. Čula sam da je isto radila i sa jednim Romom sa Dorćola - rekla je Tatjana i dodala:

Išla je na Banovo brdo kod nekih likova, sa dvojicom se je*ala za gram. Isto je radila i sa jednim Romom sa Dorćola

- Hvalila se svima kako prodaje koku i podvodi igračice. Govorila je da može da nabavi gram za 80 evra i da od nje uzimaju mnoge poznate ličnosti. Pominjala je Nenada Lalatovića, fudbalere Partizana kojima se ne sećam imena, političare, pa i pevače. Ali znam da je većinom izmišljala. Brat Lalatovića je jurio da je bije jer je pričala da on uzima od nje i drogu i devojke, ne znam kako je uspela da se sakrije, čovek je poludeo kad je čuo. Znam da je pominjala u tom periodu i Darka Lazića i Dada Polumentu u smislu da s njima konzumira drogu - zaključila je Tatjana za Rijaliti.

 

Duguje plastičaru za silikonsko dupe

- Ona je napravila dil sa jednim poznatim plastičarom da mu plaća ugradnju grudi i zadnjice na rate, ali da mu nabacuje mušterije. I tog čoveka je zeznula i dalje mu nije isplatila implantate u dupetu.

Voli i devojke, bila je sa nekom advokaticom

- Znam provereno da voli devojke, više puta je bila u šemi sa osobama istog pola. Znam i da je bila sa jednom advokaticom iz Beograda, ali joj ne znam ime.

Navlačila je devojke na drogu

- Jadne igračice koje su uglavnom iz unutrašnjosti je navlačila na drogu. Davala im je prvo besplatno, a onda kad se navuku, otkači ih.

Čula sam da je sada na heroinu

- Mnogo je propala od droge, alkohola i lekova. Ja s njom nisam u kontaktu već dve godine, ali čula sam od zajedničkih prijatelja da više nema para za kokain, a i da je niko neće, pa je prešla na heroin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ObiwanKennobi

22.01.2019 13:17

Ahahahah Tatjana Mihajlovski ima obraza za bilo kog da kaže kako je prostitutka ili narkoman. Pa ovo je smehotresna olimpijada. Gde li ste iskopali ovog akrepa za intervju