SLOBA I DALJE VOLI KIJU, ostaviće Lunu čim izađe iz "Zadruge"

Autor: Z. S. RADULOVIĆ - I. TUBIN

Zadruga

23.01.2018

18:04

Nada Željković alijas Nadica Kamel, majka Kristine Kockar, prvi put je otvorila dušu za medije i otkrila šta misli o učešću svoje ćerke u rijalitiju "Zadruga", kao i svemu što joj se izdešavalo sa još uvek zakonitim suprugom Slobodanom Radanovićem. Aktuelnog zeta, koji je njenu ćerku prevario naočigled milionskog auditorijuma, osudila je zbog svega što je uradio Kristini, ali uprkos svemu tvrdi da on i dalje gaji emocije prema njoj.

SLOBA I DALJE VOLI KIJU, ostaviće Lunu čim izađe iz "Zadruge"

printscreen/TVPink

Komentari (5)

Loading
Hm

23.01.2018 18:32

Nadica je divna žena, kao i Kija. Sve je lepo objasnila.

Odgovori 20 2
Mila

23.01.2018 18:57

Meni je bilo jako žao kad sam gledala slike na kojima Draginja pozira sa navodno Kijinom garderobom jer se primeti veliko siromaštvo. Ako su već toliko siromašni i ako znaju da je Kija sve radila da Slobu motiviše da se izvuče iz siromaštva, i da od nule stvore nešto zajedno, zašto su onda toliko zlobni njegovi roditelji. Ja shvatam da njihovo seosko razmišljanje njima ne dozvoljava da razumeju da jedna je žena kao Kija spremna sve da uradi da ona i njen muž uspeju u životu, pa čak i to da živi u drugoj zemlji daleko od njega privremeno. Kako ih bre nije sram. Kako neće da razumeju danje on nju javno ponizio i da je imao kakvu zlobnici za ženu ona bih mu vratila na sto puta gori način. Molim vas kopirajte moj komentar i prosledite gde god možete jer ja ne mogu da trpim nepravdu prema Kiji Niš kako više.

Odgovori 21 4
Vlasta

23.01.2018 22:42

@Mila - Ne mogu da verujem da si toliko plitka, i da gledas tako usko. Kada je Kija usla u Zadrugu izmedju ostalog rekla je Slobi da ima Andriju, na njegovo pitanje od kada ga zna, ona kaze bili sam u vezi sa njim pre nego sto smo se mi upoznali, na njegovo pitanje zasto mu nije rekla za njega, posto je znao sve njene bivse, ona kaze, nije mi bio bitan, letos u Budvi ne moze na nastup sa njim, ali moze opet da se nadje sa Andrijom, i posto je sada prevario, ona sad voli i nada se da ce se udati za njega, to znaci da je ona bila sa Andrijom u paralelnoj vezi, toliko o jadnoj Kiji.

Mila

24.01.2018 12:08

@Vlasta - Da li si ti slep pa da ne vidiš koliko je plitak tvoj mali mozak jer kad pročitaš moj komentar pa onda tvoj tu mema više raspravljanja. Kakav bre Andrija kakvi bakrači! Da li vam je to jedini argumenat? Vi znate da od toga nema ništa i opet potencirate na glupostima! Ja sam iznela samo činjenice i to je to!

sale

12.03.2018 07:47

Kija treba da slavi dan kad se bizon smuvao sa kalasturom jer joj je skinuo bedu sa vrata videcete nece on imati nikakvu karijeru bice jedan od hiljade pevaca u Srbiji a Djogaji ce ga koristiti dok njima to odgovara i na kraju ce ga sutnuti , kome treba neradnik i lenstina u ovo vreme u kojem se svi bore da prezive i to jedva , treba hraniti kljuse od 120 kila i oblaciti to a to nije jednostavno zato Kija glavu gore i pevaj sto si seresila bede i prostaka a njima ce vec onaj gore sve kako treba vec vratiti samo polako a Luna zna kako stoji u spoljnom svetu jer je redovno obavestavaju i jeste stalno nadrndana i nezadovoljna jer je ceka pakao kad izadje .