Evo ko će zbog napuštanja Zadruge morati da plati DEBELU KAZNU!

Autor:

Zadruga

22.01.2018

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je Nikola Arsić napustio Zadrugu zbog najmanjeg broja glasova, ali to nije bio jedini izlazak.

Foto: Promo
Miljan Vračević

Naime, Miljan Vračević je svojevoljno odlučio da napusti rijaliti. Nakon što je ušla Jelena Krunić stiglo je pismo Velikog šefa, koji je stanare obavestio o svemu što se desilo, kao i o posledicama koje će snositi Miljan Vračević zbog svoje odluke i postupka.

- Zadrugari, ovim vas obaveštavamo da je Miljan samoinicijativno napustio "Zadrugu" i da je diskvalifikovan! Miljan je po ugovoru dužan da plati odštetu od 50.000 evra Televiziji Pink zbog prestupa koji je napravio! - pisalo je u pismu Velikog šefa.

U nastavku je Veliki šef imao zadatak za Jelenu Krunić. Ova nova ukućanka morala je pred svima da kaže šta misli o svojim cimerima. Nekoliko minuta pre pisma, Miki Đuričić zajedno sa Sarom Reljić i Vojketom, komentarisao je ono što uradio Miljan Vračević. Isto su učinili Janjuš i Ana, a o ovome je pričala nakon sastanka i Teodora Džehverović, koja je bila u velikoj svađi sa Miljanom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljilja

22.01.2018 10:03

Va con dios! Nećeš nam nedostajati jer si krao, lagao, varao, nasilnički se ponašao samo prema ženama. Predstavio si se kao primitivac i dao Bog da te više ne budemo gledali na malim ekranima jer si muška Jelena Golubović.