ŽESTOKA KAZNA ZA TROJE ZADRUGARA!

Autor: Republika

Zadruga

21.01.2018

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedno pismo Velikog šefa zatreslo je poprilično Zadrugu, s obzirom da se radi o veoma oštrim kaznama za troje učesnika rijalitija.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

U pitanju su Vojke, Sara Reljić i Miljan Vračević. Pismo je iščitala Nena Petrović, ovonedeljni vođa.

- Zadrugari, doneli smo odluku da, zbog odbijanja da učestvuju u zadatku, budu kažnjeni Miljan, Sara i Vojke - počela je ona.

- Svo troje će biti nominovani za izbacivanje sledeće nedelje. Osim toga, Vojke i Miljan su kažnjeni nedeljnim honorarima, dok je Sara kažnjena sa 30.000 dinara.

Nema sumnje da, uz to što su udareni po džepu, njima troma sledi paklena sedmica, s obzirom da znaju da su već sada nominovani. Moguće je da će, na kraju, upravo neko iz ovog trija za sedam dana napustiti rijaliti.

Odmah je, naravno, počelo komentarisanje ove žestoke kazne. Prvi se za reč javio Miljan. Pogledajte u videu šta se sve tu dešavalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mila

22.01.2018 08:38

Ovaj Miljan je krao, lagao, varao, i postao toliko zloban za veoma kratko vreme. Psi-ho-pa-ta. Nasilnik nad ženama jer i sam je priznao koliko ružno izgleda kad se jedan ogroman muškarac okomi na žensko biće. Odvratan lik. Presrećni smo da je otišao! Fuj!