ŠALE SE NA SVOJ RAČUN: Ja sam Razi, on je Đogaj!

Autor:

Zadruga

19.01.2018

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je Dušica Jakovljević u studiju je ugostila porodice zadrugara, a u studiju su roditelji Lune Đogani - Anabela Atijas i Gagi Đogani, kao i roditelji Miljane Kulić - Marija i Siniša Kulić.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela i Gag

Luna Đogani svakako je jedna od osoba koja je privukla najviše pažnje u rijalitiju "Zadruga", a samim tim i njena porodica dospela je u centar pažnje domaće javnosti. Tako su počeli da se nižu komentari da se Anabela zove Razija, da je Gagiju, kao i Luni pravo prezime Đogaj. Luninim roditeljima ne smeta ova medijska pažnja, pa se čak i šale na sopstveni račun.

Dušica je podelila sa gledaocima anegdotu iz šminkernice.

- Meni je najzanimljivije to što se i vi šalite, pa ti se Nina obratila sa "Gde si, Razi" - kroz smeh je rekla voditeljka.

- Da, ja sam Razi, a Gagi je Đogaj. A najzanimljije mi je to što ljudi komentarišu i to da Luna ne može da ima plave oči jer Gagi i ja imamo braon - prokomentarisala je Anabela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading