ŠOK! Miljana ušla u Zadrugu!

Autor: pink.rs

Zadruga

15.01.2018

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je sinoć Zadrugu napustio Dejan Tasić Tasa, Veliki šef rešio je u igru uvede još jednu novu takmičarku.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miki se obradovao Miljani

Naime, u subotu su se u Belu kuću uselile Gordana Džehverović i Nadežda Biljić, a pravo iznenađenje je tek usledelo, kada se u nedleju uveče u studiju "Zadruge" pojavila trudna Miljana Kulić, koja je od sada nova ukućanka.

Miljana, poznata po svom britkom jeziku, u drugom je stanju, ali je sasvim sigurno to neće sprečiti da se verbalno sukobi sa svakim ko joj se bude zamerio. Inače, ova zadrugarka rasplakala se u studiju, jer je rekla da od bivšeg supruga Goce Tržan, Ivana Marinkovića, sa kojim je završila u drugom stanju ne očekuje ništa!

- Ja mlada luda, izliv emocija, zaljubila se. Ja očima tog čoveka ne mogu da vidim - rekla je Miljana Kulić i rasplakala se u studiju.

Miljana se dotakla i Bore Santane za koga smatra da je u dobrim odnosima sa Macom Diskrecijom samo zbog popularnosti, a zatim se dotakla oženjenog pevača Slobe Radanovića, njegove žene Kristine Kockar i devojke Lune Đogani.

- Ja imam neverovatnu tremu, kao da sam prvi put na televiziji! Meni se ne sviđa Luna Đogani, Anabelina ćerka, jer je sa oženjenim muškarcem u vezi. Devojka ne poštuje sebe, čim može da bude sa oženjenim čovekom. Nije krivica samo sa njom - rekla je trudnica, koja je dodala da je sa Mikijem Đuričićem u lošim odnosima, iako ju je on srdačno dočekao.

Kako je ova takmičarka prepoznatljiva po svom oštrom jeziku i konfliktima koji su bili žestoki i brutalni, može se očekivati da nova ukućanka ni ovoga puta neće štedeti reči da svojim stavom i mišljenjem jasno uzvrati prvom koji je bude napao. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading