(VIDEO) Divnina potresna ispovest: Bivši muž mi je uzeo sve i IZBACIO iz kuće!

Autor: pink.rs

Zadruga

13.01.2018

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre nego što je krenula da spava, Divna DNK se pred Sanjom Stanković, Banetom Čolakom i Filipom Đukićem, prisetila svog supruga Marka DNK, a zatim je počela da priča i o svom prvom braku.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Divna se ispoveda u "Zadruzi"!

- Mislila sam da je on dobar, da će biti super. Ma njemu nije mogao da se digne. U njemu je bio problem. 36 godina ima. Nije imao kupatilo. Ništa. Životinju nije imao u dvorištu. Mislio je da sam ja prava i ajde da se uzmemo - pričala je Divna.

Ova ukućanka navela je da je prvih nekoliko meseci u njenom braku sve bilo idealno sa tadašnjim suprugom, ali da su problemi nastali kada je on dobio otkaz na poslu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Divna DNK

- Nije bilo para posle. Posle je tražio od mojih roditelja para. I ja se pobunila da to nije lepo. On je nastavio dalje. Moj brat mu je dao 100 evra, više nikada nije video te pare. Dobio svinju, zimnicu celu, sve na dlanu. I posle kao moji su ovakvi, moji su onakvi. I kaže da će da izbaci iz kuće moje stvari. Ja pozovem oca i kažem mu to - iskrena je bila Divna.

Šta se dalje dešavalo, kao i šta je Divnin muž radio dok je ona bila trudna, možete pogledati u video-klipu ispod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading