(VIDEO) Luna pred NERVNIM SLOMOM, Sloba pobesneo: Zbog tebe ću DOBITI RAK!

Autor: pink.rs, Republika

Zadruga

12.01.2018

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se u kući iznova dešavaju čudne stvari, tako se i ovaj put Luna Đogani našla u nezgodnoj situaciji kada je u garderoberu zatekla svoje stvari koje su bile bačene po podu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Drvo mudrosti je odmah pozvalo Lunu i Slobu

Kako se u kući konflikti ponekad ne rešavaju oči u oči, pojedini ukućani biraju brze i najlakše načine kako bi se osvetili za nešto što im je neko skrivio.

Iako Luna ne zna o čemu se tačno radi i šta je ishod ovog ponašanja, njoj je svakako lakše kada svoj bes iskali na svom dečku Slobi Radanoviću. On, takođe, teško podnosi sve poteškoće zbog kojih se često loše oseća, pa je tako u besu ponovo nastala svađa, nakon čega je Drvo mudrosti odmah pozvalo Lunu na razgovor.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sloba čim se nađe kod vrata razbija

- Luna, nemaš razloga da budeš nervozna, nikome ne treba tvoja garderoba u to budi sigurna. Svoje stvari možeš naći, samo se potrudi, one su u tvojoj blizini - reklo je Drvo mudrosti.

Ali ja više ovo ne mogu da izdržim. Neko je sakrio moju kesu sa gaćama, moje stvari su svuda po podu, ja više nemam šta da obučem. Ne znam šta se desilo, ali ovo stvarno više nije normalno - rekla je Luna kroz plač.

Pre nego što su razgovarali sa Drvetom mudrosti, Sloba i Luna su se opet žestoko posvađali kod kapije, a glavni razlog bio je zato što Sloba ne može da podnese ishitreno ponašanje njegove izabranice, pa je uz to prokomentarisao da će zbog svega što se dešava oboleti od raka jetre, pluća, srca i pretio joj da će ukoliko se ne smiri probiti kroz kapiju. U naletu besa je, po svom starom dobrom običaju, šutirao sve pred sobom, a u jednom trenutku su mnogi koji su posmatrali ovu žustru raspravu pomislili da je malo falilo da dođe do fizičkog kontakta Lune i Slobe, što se, ipak, nije dogodilo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nina

12.01.2018 08:56

Da li će se Sloba (psihopata) ponašati ovako prema svom detetu kad mu dete bude histerisalo?! Anabela podržava nasilje nad svojim detetom, i uči svoju decu da je ljubav ako se muškarac ponaša ovako. Idi posavetuj dete da ovaj dečko nije normalan! Nisam ljubomorna na “ljubav” nego realno bilo bi mi žao da je povredi kad izađu napolje jer će njegova ljubomora tek tada plamsati! Tvrdim da je dečko pshološki slučaj!

Nina 2

13.01.2018 12:53

@Nina - A Luna nije?!?!?!