(VIDEO) Najveći rivali na Božić zakopali ratne sekire!

Autor: pink.rs

Zadruga

07.01.2018

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je završena žurka koja je oranizovana povodom reprize Nove godine zadrugari su nastavili zabavu u pabu. Njihovom uživanju je došao kraj u trenutku kada je Miljan Vračević fizički nasrnuo na Teodoru Džehverović.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Teodora Džehverović i Miljan Vračević

U rijalitiju je zabranjeno nasilje, a ovakav postupak nijedan od zadrugara nije opravdao. Kada su se slegli utisci Miljan je shvatio da je ono što je uradio pogrešno pa se ovoj ukućani javno izvinio na sveti dan. Oboje su želeli da zakopaju ratne sekire i da Božić provedu u veselju i slozi. A evo šta Teodora misli o ovoj situaciji nakon svega što se dogodilo. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Teodora Džehverović

- Evo i sada samo poželeli jedno drugom sve najbolje, neka tako i ostane. Ja jednostavno nisam očekivala da će tako da se desi, bar ne sa njegove strane. Na mene niko nije krenuo na takav način. Ja sam se pre svega uplašila, nisam očekivala to od njega. Iako sam ja nekada drska i otresita, mislim da ne zaslužujem takvu povratnu informaciju. Došla sam da uzmem taj mikrofon, nisam ga otela iz njegove ruke da možemo da nastavimo našu zabavu - priznala je Teodora. 

RepublikaFoto: Promo
MIljan Vračević

Ono što ju je posebno uvredilo Teodoru jeste što je iznosio uvrede o njoj i pričao neistine o njenoj karijeri, preko čega ona ne može da pređe. 

Ona je iznela da nema nikakvo mišljenje o njemu, a o ovome možete detaljnije pogledati u video-snimku ispod teksta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mila

08.01.2018 11:44

Mila 8. januar 2018. u 10:25 Ovi ljudi u zadruzi sebe nazivaju hrišćanima a sigurna sam da nikada nisu pročitali novi zavet u kojem se nalazi proročanstvo čoveka kojem su juče slavili rođendan. Isus je bio veliki čovek i ovim ljudima treba proslediti novi zavet da bi se malo opametili i žudili za tim da budu kao čovek kojem su slavili rodjendan. Ovo je bruka i sramota od nazovi Hrišćana. Oni ništa ne znaju i ni u šta ne veruju! Fuj odvratan svet! Biti Hrišćan znači ugledati se na Hristova dela i pokušavati ceo život biti kao Hrist, a neeeee, oni psuju 363 dana pa onda kao prave se vernici preostala 2 dana u godini, jer ta dva dana (kao)ne psuju! Još Miljan priča hoće da istetovira 3D tetovažu Hrista po celim plećima! Šta mi gledamo!!! Isuse Hriste gledaš li ovo!