(VIDEO) DA LI ĆE MAKAR DANAS BITI MIRNI? Ovako su Zadrugari lomili česnicu

Autor: pink.rs

Zadruga

07.01.2018

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Veliki šef razbudio ukućane na najradosniji hrišćanski praznik, zadrugari su dobili pismo, a uz to i česnicu, vino i sveću koju je u kuću unela Nena Petrović.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zadrugari lomili česnicu

Svi ukućani su sa radošću dočekali očekivani gest Velikog šefa, a pismo koje je poslao dirnulo je sve ukućane.

- Dragi zadrugari, svima koji slave po julijanskom kalendaru želim da čestitam Božićne praznike. Neka vam ovaj dan donese mir, radost i sreću - napisao je Veliki šef u pismu.

Ukućani su lomili česnicu i u slozi poželeli mnogo zadravlja, napretka i ljubavi. Nakon toga ukućani su podelili pogaču svakom ponaosob. Zadrugari su bili veoma srećni i dirnuti ovim gestom koji je priredio Veliki šef.

Svi ukućani su ostali za stolom i na iznenađenje mnogih, jutarnji razgovori počeli su sa veoma zanimljivim detaljima. Kako je izgledao ovaj prizor,  o čemu su zadrugari razgovarali i kako su se osećali u ovim trenucima pogledajte u videu:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mila

08.01.2018 09:25

Ovi ljudi u zadruzi sebe nazivaju hrišćanima a sigurna sam da nikada nisu pročitali novi zavet u kojem se nalazi proročanstvo čoveka kojem su juče slavili rođendan. Isus je bio veliki čovek i ovim ljudima treba proslediti novi zavet da bi se malo opametili i žudili za tim da budu kao čovek kojem su slavili rodjendan. Ovo je bruka i sramota od nazovi Hrišćana. Oni ništa ne znaju i niušta ne veruju! Fuj odvratan svet! Biti Hrišćan znači ugledati se na Hristova dela i pokušavati ceo život biti kao Hrist, a neeeee, oni psuju 363 dana pa onda kao prave se vernici preostala 2 dana u godini, jer ta dva dana (kao)ne psuju! Još Miljan priča hoće da istetovira 3D tetovažu Hrista po celim plećima! Šta mi gledamo!!!

Nina

08.01.2018 11:39

@Mila - Slažem se! Hrišćani veliki nisu ponudili Maci koricu česnice (hleba) jer je druge vere...kao ono “to je hleb samo za Hrišćane.” Isuse Hriste gledaš li ovo? Gade mi se ovi ljudi!