(VIDEO) SVAĐA NA NAJRADOSNIJI PRAZNIK: Moja je majka odvajala od usta da mi to kupi!

Autor: pink.rs

Zadruga

07.01.2018

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni za Božić, najradosniji praznik u godini, koji treba da se provede miru i slozi, ukućani Bele kući nisu mogli da ispoštuju. Sara Reljić i Andrijana Radonjić su već u prvim satima nakon ponoći posvađale. Naime, čini se da im nije dovoljan prostor koji imaju u garderoberu, pa bacaju svoje stvari na tuđe.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Andrijana Radonjić i Sara Reljić

- Moj džak stoji ovde dva dana, rekla je Andrijana bacivši spustivši džak na jedno mesto. Inače, počela sam da perem stvari, moj džak sa prljavim stvarima ovde stoji dva dana i ne zanima me, nemoj da ga bacaš - vikala je Andrijana. 

Kako su zadrugari ostavili nered u garderoberu, teško je i pronaći šta je neko od njih ostavio. Sari je zasmetalo što je Andrijana stavila svoju crnu kesu sa prljavom garderobom na njenu obuću, jer je tako upropaštava, pa je povisila ton na Radonjićku.  

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sara Reljić

- Moja odeća nije nevidljiva, fluorescenta je, neko je *ebene pare dao za to. Pola obuće ne mogu da obujem, zato što pola ljudi stavljaju svoje stvari na moju obuću - histerisala je Sara, a onda joj je Andrijana odbrusila "Ja ti ne stavljam, nemoj meni da se dereš"!

Nakon što je Andrijana otišla u spavaću sobu, Sara je bila veoma iznervirana zbog ovoga, pa se požalila Maci.

- Maco nije fino, ja znam da moja mama odvaja od svojih usta da bi meni kupila to, da bi neko bacio svoje stvari tako, ne mogu više. Molim ljude, jel ne može fino, onda nećemo fino. Tu mi prodaje neku socijalnu priču. Razdelila sam stvari, pozajmim ljudima da nose, nađem ih na trećoj devojci,ne onoj kojoj sam pozajmila. Sutradan na drugoj, prekosutra na trećoj, a nakosutra na podu. Pola stvari mi je upropašteno - pričala je kroz suze Sara. 

Kako se sve ovo odvijalo pogledajte u snimku ispod teksta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading