Đogani odbrusio Markovićki: Zorice, ljubomorna si na mladež!

Autor:

Zadruga

06.01.2018

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica Zorica Marković, gostujući u studiju "Zadruge", oplela je po najpopularnijem paru rijalitija Luni Ðogani i Slobi Radanoviću, što je izazvalo gnev blogerkinog oca Gagija.

RepublikaFoto: instagram.com/gagidjogani
Gagi Đogani

- Najgori su ovo dvoje što šalju loš primer i što se obrukaše. To je katastrofa. Ja sam davno rekla, to je strašan čin. Da nisam bila tamo, ne bih njihov život komentarisala, a pošto sam deo ove priče, daću sebi za pravo da komentarišem, pa neka se ljuti ko god hoće. Ovo je dno-dna! Mogli su napolju da rade šta god hoće - rekla je Zorica o rijaliti-paru, izvinivši se tom prilikom Anabeli i Gagiju, koje navodno ceni kao kolege.

 Kako Zoricu nije sramota da pita Saru, devojku od 20 godina, zašto ne promeni pozu u seksu?! Šta je ona, voajer

 

Đogani njeno izvinjenje nije uvažio, već je vremešnoj pevačici žestoko odbrusio.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zorica Marković

- Žena je licemer. Kako ona poštuje mene i Anabelu kada tako priča o našem detetu?! Šta je ona, neki rijaliti-ekspert?! Šta je ona prikazala u svojim učešćima u prethodnim rijalitijima - samo licemerje - rekao je on i dodao:

- Ona je ispušena muštikla i očigledno je ljubomorna na moju Lunu. Matora folkerka ljubomorna je na mladež i ne voli kada se mladi ističu jer je ona ispričana priča. Od starta ne voli Lunu, ogovarala je po ćoškovima dok je bila u "Zadruzi". Na šta to liči?! Izigrava tamo u emisiji voditelja, kako je nije sramota da pita Saru, devojku od 20 godina, zašto ne promeni pozu u seksu?! Šta je ona, voajer, pa gleda mlade dok imaju seks u rijalitiju. Sramota, ali njena - izgovorio je u dahu denser.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Marija

07.01.2018 13:31

Jao, sto si bre glup covece!!!!! Pa, Zorica bas treba da je ljubomorna na tvoju Lunu, nema druga posla. Zena je sve tacno rekla, svaka joj je na mestu. Svaka joj cast!!!!!! Ko moze covece da bude ljubomorn na tvoju kcerku, koja je los primer mladima? Zorica najmanje. Moze majka da joj bude 3x, a mlad svet i ne vidim bas da su odusevljeni Lunom, nego naprotiv, mnogi zu zgrozeni njenim nemoralom i prostackim ponasanjem.

kiza

07.01.2018 20:08

Zorica je postavila dobra pitanja. Bolje nego novinari iz studija.

Nina

09.01.2018 08:30

Jadan!! On bi rekao mnogo šta ali ne sme od Anabele! Ja sam sigurna da ga je ona naterala da demantuje neke izjave povodom Slobe jer ona voli da njenu ćerku psihopata psihički zlostavlja.