SKANDAL U STUDIJU: Posvađale se porodice zadrugara!

Autor:

Zadruga

05.01.2018

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Netrepeljivost među učesnicima Zadruge sve je veća, a i njihove porodice više ne mogu realno da sagledaju stvari, te su itekako upletene u sva dešavanja u Beloj kući.

Foto: printscreen/TVPink
Miljan i Teodora

Na žurki koja je organizovana za reprizu dočeka Nove godine, Miljan Vračević je nasrnuo na Teodoru Džehverović, koja ga je napala zbog uvreda koje je on izneo na račun njenih roditelja.

Tim povodom sinoć u studiju u Šimanovcima gošća je bila Gordana Džehverović, Teodorina mama, a uživo se uključila i Miljanova supruga Andrea, koja je prokomentarisala njihovu svađu i dala svoj sud o tome.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Zadruga

- Miljan se nikoga ne plaši, ta njena pretnja nije na mestu. Isto, on ništa loše nije rekao u kontekstu gospođe Gordane i njegovog supruga. Ja garantujem da Miljan nema ništa protiv Teodore, lično, daleko od toga, on je poštuje. On je rekao u studiju šta je rekao, on agresijom odgovara na agresiju - ponovila je njegove reči.

Gordana se nikako nije složila sa ovime što je Miljanova supruga rekla, pa je povišenim tonom počela da nabraja Miljanove optužbe, na šta je i Andrea imala žustar odgovor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
miso

05.01.2018 15:42

Teodora ima zastitu svog decka pa se vrlo rado svadja ili pokusava da se tuce. Ko da voli takvu prznicu.