LJUPKA VAN SEBE ZBOG JELENE GOLUBOVIĆ: Prvi put u karijeri sam doživela takve uvrede!

Autor: pink.rs

Zadruga

04.01.2018

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Golubović uputila je niz uvreda na račun Ljupke Stević, kada je pevačica do ranih jutarnjih časova u najluđoj noći zabavljala zadrugare.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
ljupka Stević sa vragolastom Žižom pravi sjajnu atmosferu

Naime, Jelena Golubović učesnica Zadruge, izvređala je pevačicu na najstrašniji mogući način, a Ljupka je prokomentarisala ovakvo ponašanje zadrugarke. Kako kaže, ona je šokirana zbog ružnih reči koje je Jelena javno uputila na njen račun.

- Konflikt koji su mediji preneli, a tiče se limunade i moje šale koju sam uputila učesnici rijalitija ostavio me je u šoku! Dok sam bila u kući nisam imala predstavu šta dotična sve izgovara i kakvim pogrdnim imenima me naziva. Od jake muzike i galame svih ukućana nisam znala šta zadrugarka o meni priča. Zaista sam u šoku. Sada, kada sam pregledala sve snimke i čula svakakve uvrede koje su bile upućene direktno meni malo je reći da sam šokirana! Sramota me je da ponovim sve ono što je rekla o meni i ovo je prvi put da u svojoj karijeri doživim takve uvrede. Neka joj ide na čast svaka izgovorena reč, dok sa druge strane smatram da primitivcima sa takvim rečnikom treba zabraniti pojavljivanje na televiziji, kao i bilo koji vid javnog istupanja. Moje mišljenje iz najbolje namere, bez imalo cinizma i zlobe, jeste da Jelena treba da potraži stručnu pomoć - rekla je pevačica za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ja

05.01.2018 00:15

Ko si ti ljupka jos jedna pevaljka sa magistrale , ti nekome da kazes da moraa da se leci.SRAM TE BILO PEVALJKO JEDNA .vRATI SE LJUPKA LESI ODAKLE SI DOSLA i NAUCI DA PEVAS. DOSTA VISE TIH DODJOSA IZ PROVINCIJE U BEOGRAD .