STANIJA ULAZI U ZADRUGU, i to za ogroman HONORAR!

Autor: Republika

Zadruga

27.12.2017

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta i pevačica Stanija Dobrojević bi trebala da uđe u rijaliti, a neki su zbog ove informacije baš poludeli.

RepublikaFoto: instagram.com/stanijadobrojevic
Najglasnija u protivljenju starletinom ulasku u šou očekivano je bila Jelena Golubović

Jelena Golubović, Saška Karan i Lepi Mića burno su reagovali kada su saznali da bi Dobrojevićka trebalo da uđe u šou posle novogodišnjih praznika, i to za nedeljni honorar od 1.000 evra, prenosi SrbijaDanas.

Stanija Dobrojević bi trebalo da uđe u "Zadrugu" već posle dočeka Nove godine, zbog čega je zavladala pobuna među učesnicima rijalitija.

Najglasnija u protivljenju starletinom ulasku u šou očekivano je Jelena Golubović.

Rediteljka je imala priliku da se druži sa Dobrojevićkom u pretposlednjoj sezoni "Farme" i to iskustvo joj nije ostalo u lepom sećanju.

Jelena je tada imala velike sukobe sa Stanijom, posebno kad se starleta protiv nje udružila sa Kristijanom Golubovićem, pa joj je pobeda za dlaku izmakla.

Zato je ona najburnije reagovala kada joj je Lepi Mića saopštio da je načuo od produkcije da u "Zadrugu" ulazi Dobrojevićka.

- Molim te, nemoj da nas pališ! Dosta nam je stresa. Ako ona uđe, ja napuštam rijaliti, ne dolazi u obzir da s njom budem pod istim krovom - uznemireno je rekla rediteljka.

Na opasku cimera da se uplašila Stanije, tačnije toga da će je opet pobediti u finalu, Golubovićka je još više pobesnela:

- Nije ona pobedila nego Kristijan! On je pozvao i svoje glasače da glasaju za nju!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
ljubica

27.12.2017 14:16

Bravo produkcijo ionako nam je vec dosadno

Mima

27.12.2017 21:01

Kako ce Dusica da sa njom komunicira kad znamo koliko je nije podnosila kad je vodila Farmu 6. Viditelj mira da bude objektivan.

Nina

28.12.2017 05:41

Bravooooo! Teško čekam, jer ona će im svima pomrsiti konce! Go Stanija!!! P.S. Ja mislim da se je i njoj Sloba nabacivao samo ona to sigurno nikada neće potencirati.

kokan

28.12.2017 14:45

Stanija pobedila glumeci zrtvu jer su je svi napadali. Ako je ovde niko ne napada nece biti zrtva ni pobednik.