GAGI ĐOGANI: DRAGINJA ĆE RASTAVITI LUNU I SLOBU

Autor:

Zadruga

26.12.2017

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gagi Đogani, denser i otac jedne od najaktuelnijih zadrugarki Lune Đogani, izbegava da komentariše ćerkino učešće u rijalitiju i sve što se dogodilo sa njenim oženjenim izabranikom Slobodanom Radanovićem. Gagi je za Rijaliti rešio da otvori dušu i priznao da mu se ne sviđa ponašanje Slobine majke Draginje Radanović, te da bi mogla da ugrozi vezu njihove dece zato što se previše meša u Slobodanov život.

RepublikaFoto: instagram.com/gagidjogani
Gagi Đogani

- Ona greši mnogo zato što traži neku ženu koja bi trebalo da bude za Slobu po njenom ukusu. Nije njoj dobra ni Luna, ni Kija, a neće nijedna druga da joj bude dobra. Ona traži neku treću ženu, koju je ona zamislila, ali teško je naći takvu ženu. I ja bih voleo da nađem svog zeta kako ga ja zamišljam, ali Anabela i ja to ne gledamo tako. Mi smo shvatili poentu savremenog života, ona je žena staromodna. Drugačije su to relacije, ovo gledanje naše prema Luni je bolje, mi se njoj ne mešamo u život i odluke, mislim da je Slobinoj mami bolje da razmišlja kao mi. Ne treba da se meša, može samo da bude problem, može da im napravi i problem spolja. Ne treba oni zbog nas da raskidaju ili budu zajedno, to je njihova odluka.

* Šta je cilj Kijinog ulaska u rijaliti?

- Ono što Kija doživljava unutra nema cenu, ne može to da se plati. Ona je fokusirana na to da razbije vezu Lune i Slobe, to joj je prvo u glavi. Ona ne oseća ništa prema Slobi, ta ljubav se ugasila odavno, to je ženska sujeta i osveta, ono balkansko "ako nisi sa mnom, nećeš biti ni sa njom". Ušla je u "Zadrugu" i zbog novca i zbog ženske sujete i zbog osvete, da bude u prvom planu, milion razloga. Ali ne može ona njima ništa, može samo da se blamira, da se bruka i da plače. Meni je nje žao, mnogo je to jadno.

 

A post shared by ?FUNKY "G"?OFFICIAL? (@gagidjogani) on Dec 12, 2017 at 11:36am PST

 

* Kako se osećate kada vidite da Sloba u svađi sa Lunom pokazuje agresiju?

- Neprijatno mi je kad je zgrabi za glavu, znam da je neće udariti, to su samo momenti neke njegove slabosti. On je izgrađen čovek, ne može on sad da se promeni. Njemu tako pada klapna, on je impulsivan, može da se unese, izdere, ali samopovređivanje njegovo se narodu ne dopada i Lunu to najviše boli. Zato Luna meri šta će da kaže, čak se suzdržava od mnogih stvari koje bi rekla, ja znam najbolje svoje dete. Ona bi u najmanju ruku Kiji rekla: "Slušaj, ti, odjebi, sad smo on i ja u priči". Ali Sloba greši, svi znamo da je njegov stav tu vrlo pogrešan. Gde to piše da on nju mora da poštuje, je l' to piše u ugovoru, u novinama? Gde piše da on i Luna ne treba da imaju seks zbog nje? Onaj početak, pa kad je pričao da mu je zakonita žena, to je bez veze, ali Luna iz poštovanja i ljubavi prema Slobi neće da reaguje.

 

#????#

A post shared by ?FUNKY "G"?OFFICIAL? (@gagidjogani) on Dec 7, 2017 at 4:01am PST

 

Kija je fokusirana na to da razbije vezu Lune i Slobe. Ona ne oseća ništa prema Slobi, to je ženska sujeta i osveta, ono balkansko "ako nisi sa mnom, nećeš biti ni sa njom"

* Luna je u "Zadruzi" plakala kad se setila tvog i Anabelinog odnosa, nasilja.

- Ja uvek pričam u množini zarad dece. Meni je žao što su od mene napravili nasilnika i budalu, jesam imao loš period i ja to ne krijem, više se i ne stidim. To je prošlost, to je iza mene. Ja sam zadovoljan brakom koji sam imao, naravno, ništa nije idealno, nije ni Luna perfektna, ali to je moje dete.

* Bili ste dva puta u bolnici zbog povišenog pritiska, kako se sada osećate?

- Ne mogu da spustim pritisak jer, kad gledam rijaliti, meni odmah skoči pritisak. Prepisana mi je terapija, ali opet se nerviram. Mogu nedajbože od stresa infarkt da doživim. Pijem pored terapije i bromazepam, lek za smirenje mi pomaže. Uznemiruje me sve, ti glasovi, Jelena, Saška, a i sve mi se skupilo. Da mi nije dete tamo, bilo bi me briga, promeniš kanal i ćao.

 

❤❤ copy paste!

A post shared by ?FUNKY "G"?OFFICIAL? (@gagidjogani) on Dec 20, 2017 at 2:24am PST

 

Luna se plaši Anabelinog suda

* Kakav odnos Luna ima sa tobom, a kakav sa Anabelom?

- Ona meni sve priča, i o frajerima, šta, kako. Sa mnom više deli nego sa Anabelom. Prema Anabeli ima neko strahopoštovanje, ona se non-stop poziva na Anabelu: "Jao, šta će moja mama da kaže, mama bi me prebila". Ona je kao loš policajac, zato što živi sa njom, onda mora da bude tako. Onda mi se Luna žali: "Jao, tata, kako si ti sjajan, zašto ona nije takva", zato što joj ja više dozvoljavam i popustljiviji sam.

Luna će morati da leži u bolnici

* Sve je zabrinulo Lunino zdravstveno stanje.

- Luna otkad je beba ima problem sa tim. To je anomalija takva da od sto slučajeva jedan uspe da se zaleči. Sad je ovo jako opasno što joj se dešava, to me najviše brine. Oni brinu o njoj, ima adekvatne antibiotike, ali je mnogo bleda, malaksala. Ako za 20 dana ne bude bolje, ona mora u bolnicu da ode, da leži u bolnici. Daj bože da sve prođe kako treba.

 

#zabranjeno ? @makeupdespot ?

A post shared by Anabela Atijas (@anabelci) on Dec 17, 2017 at 5:48am PST

 

Sloba greši, svi znamo da je njegov stav vrlo pogrešan. Gde to piše da Kiju mora da poštuje, je l' to piše u ugovoru, u novinama? Gde piše da on i Luna ne treba da imaju seks zbog nje?

Anabela će pući, rekao sam joj da preteruje!

* Čini se da je Anabela srčanija u odbrani Lune.

- Anabela gleda non-stop "Zadrugu", ja sam joj to zamerio. Rekao sam joj da popusti zato što je u tome sto posto. Sad je malo bolje, ali ne može tako, pući će. Ona kao mama doživljava to drugačije, stalno je na telefonu. Nazvao sam je i rekao joj: "Šta ti to treba da ti ulaziš u raspravu sa Vukom Mobom oko Lune?" Zameram joj što se spušta na taj nivo, jer se sad svi kače na Lunu.

Vojke je mrtvo puvalo

* Ko ti se najmanje dopada od zadrugara?

- Onaj Sarin dečko nije progovorio, nisam mu čuo boju glasa, koja je to frekvencija? On nema nikakvu funkciju tamo. Ja bih ga stavio u izlog neki, da bar ima neku ulogu ili da prodaje namirnice u prodavnici. On je prazan, nikakav, totalno nebitan, mrtvo puvalo. Verovatno i on ima neki problem u glavi, možda blokadu od kamera.

 

A post shared by ?FUNKY "G"?OFFICIAL? (@gagidjogani) on Dec 22, 2017 at 2:49pm PST

 

Đekson nije nikakav frajer, ali ima šarm

* Hoće li Đekson imati novu ljubav u rijalitiju?

- Đekson je dobar, sviđa mi se mnogo. Novu ribu će imati samo ako uđe neka nova zgodna. On je kao frajer nikakav, kakav je on frajer? Povalio dve, tri ribe, a nikakav je fizički. Verovatno ima neki šarm kod devojaka koji mi muškarci ne vidimo.

Žiža je neuračunljiva

* Da li misliš da Žiža glumi sve vreme?

- Ljudi misle da glumi, ali ona je neuračunljiva. Ipak, simpatična je u tome, pa može da se pređe preko toga. Pravi se luda, a kad se neko prodere na nju, odmah sve zna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Nina

26.12.2017 19:32

Hvala budi da neko ima isto mišljenje kao i ja. Drago mi je što je Gagi muškarčina i nije se ustručavao da ovo javno kaže.

ljubica

27.12.2017 08:16

E moj Gagi, za neke stvai si u pravu, ali ovo za Kiju nisi. Da je tvoje dete u pitanju ne bi tako govorio nego bi osuo paljbu.

Marija

27.12.2017 08:17

Ako ih Draginja rastavi učiniće obojma uslugu