Novinari razotkrili SVE SLOBINE PREVARE

Autor:

Zadruga

25.12.2017

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstavnici sedme sile koji se svake subote iz studija u Šimanovcima direktno uključuju u "Zadrugu" preksinoć su raskrinkali sve prevare Slobe Radanovića, koje je pevač činio dok je još bio u navodno srećnom braku sa suprugom Kristinom Kockar. Naime, prva tema koju su pokrenuli novinari ticala se Radanovićevog odnosa sa koleginicom sa kojom se zajedno takmičio u "Pinkovim zvezdama".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Uhvaćen na delu!

- Slobo, u kakvom si odnosu bio sa Lejlom Zahirović? - postavljeno mu je pitanje, na koje je odgovorio:

- Nisam ja ništa imao sa njom, muvali smo se.

Kija: Krivo mi je što saznajem na ovakav način. On nema obraza, nema časti, nema morala, daleko je od pravog muškarca

RepublikaFoto: instagram.com/sampanjactatica
Kija u neverici!

Kada je to čula, Kija je briznula u plač, vičući da ne može da veruje da joj je to uradio.

- Ja nisam znala za ovo. To nije ta devojka zbog koje smo se svađali, ja prvi put čujem za ovo. Jako mi je krivo što sam saznala ovo, to jeste izdaja.

Ja sam kod njega nalazila vrlo konkretne poruke. Ja to smatram vrstom prevare. Krivo mi je što saznajem na ovakav način. On nema obraza, nema časti, nema morala, daleko je od pravog muškarca - vikala je kroz suze Slobina još uvek zakonita žena.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zaljubljeni ili ne?

Novinare je zanimalo koji su planovi Kristine Kockar, da li ima nameru da se razvede od Radanovića, koji ju je prevario, i šta joj je tačno značilo kada je pevaču rekla da treba nešto da se dogovore.

Kija: Moramo da se dogovorimo kako ćemo to da rešimo. Da li sporazumno ili tužbom. Između ostalog, i oko para što su uložene u njegovu karijeru. Malo je manja suma od 15.000 evra. Ja nikada nisam spomenula taj novac dok Lunina majka to nije pomenula. Meni to nije bitno, on ima veliki kompleks zbog toga.

Luna: Anabela je kriva za sve.

Saška: Ma Kija, ja bih to njemu debelo naplatila, on te je non-stop varao.

Kija: Luna je rekla da ne treba da padam na fore. Hvala bogu, on nije moj problem, ja sam se rešila bede. Samo me može povrediti ako čujem još nešto dok sam bila srećna. Ja mu nikada nisam prebacila za taj novac.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Tek se sprema ludilo sa Anđelom?

Inače, u "Zadrugu" je ušla igračica Anđela Lazić, koju je Sloba svojevremeno plaćao da igra gola u čaši.

Kako Pink.rs piše od izvora bliskog novoj zadrugarki, Sloba je i nju pokušao da zavede dok je bio u braku.

- Sloba i Anđela se poznaju odranije. Verujem da mu neće biti svejedno kada je ugleda jer ju je upravo on angažovao i platio za jedno momačko veče. Tom prilikom, on nije krio oduševljenje Anđelinim nastupom i pokušao je da je osvoji te večeri - rekao je izvor blizak Anđeli, koja je i sama pri ulasku šapnula pevaču na uvo da se znaju iz spoljnog sveta, na šta se on pravio lud.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
jc

04.01.2018 12:00

od ovog mazgova nije tesko biti pametniji, pao je nisko da ne moze nize.

Dilkan

14.02.2018 07:25

Dajete malo ranih radova i za Kristinu, a svi znate da nije "svetica" i te kako je radila . Postoje i dokazi .t. 2016 g.bila je u vezi sa fudbalerom Stefanom .., pa oženjeni poilot , pa porno snimci, koji su nestali za dan sa YU TUBE, pa, pa...____ dajte malo istine o tome, da lažno ne morališe više. Sem toga Ljubavnika Andriju prevarila u rijalitiju sa FIlipom.... užas... Sada glumi ludilo