NE BISTE JE PREPOZNALI: Isplivala Matorina fotka sa šminkom, frizurom i dekolteom!

Autor:

Zadruga

22.12.2017

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora uspela je da privuče pažnju javnosti, što zbog svog karakterističnog stava, isto tako i zbog specifičnog načina odevanja, a šuška se i da je naklonjena ka istom polu.

 

 

A post shared by Jovana Tomic (@matora23) on Dec 3, 2017 at 12:58pm PST

 

Ova nagađanja potvrđena su u "Zadruzi", gde se zaljubila u Sanju Stanković, a sada se na Instagramu pojavila fotografija na kojoj je Jovana bila znatno drugačija nego danas.

Naime, ona je potpuno sređena, sa šminkom, urednom frizurom, ali i dekolteom. Ova objava privukla je pažnju korisnika društvenih mreža, a da ispod iste nije napisano da je o upravo Matora većina je ne bi ni prepoznala.

 

- Uživajte u fotki devojke koja u bilo kom trenutku može izgledati kako hoće, a jedino bitno je to što je čovek bila uvek i biće - piše u opisu fotografije, koju su objavili Jovanini fanovi, a u kakvom izdanju vam se Matora više dopada, prosudite sami.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading