STEFAN KARIĆ PONIZIO DEJANA ZBOG POMIRENJA SA DALILOM: Reči će mu odzvanjati u ušima!(VIDEO)

Autor:

Zadruga

19.12.2021

07:48

Stefan Karić žestoko osudio Dalilino ponašanje, pa potkačio i Dejana.

STEFAN KARIĆ PONIZIO DEJANA ZBOG POMIRENJA SA DALILOM:  Reči će mu odzvanjati u ušima!(VIDEO)

youtube.com/Zadruga Official

Komentari (9)

Loading
Komsija 21

19.12.2021 10:22

Vidi ovog moralnog pigmeja karica...

Odgovori 22 5
Sava

19.12.2021 12:52

@Komsija 21 - Vidi ovog "jakog" komentara od ovog "stručnog komšije". Ako neznaš prokomentarisat neku temu onda lepo šutiš da ostali ne primete da si po tom pitanju "tanak". Ne zauzimaj prostor onima koji bi možda napisali nešto korisno i pametno (ne mislim da sam ja pametna ali možda bude korisno ). Inače, Dejan i Dalila je već "potrošena" tema, razotkrili su se sami, sve je dogovor i gluma u kojoj je ona malo udovoljila svojoj požudi za jahanjem jer je Dejan, očito je, ne zadovoljava kao ženu. Zato što je dogovor i gluma među njima dogovorena, Dejan lako i prašta i opet će biti zajedno. Ona mu sve to ne olakšava jer hoće da on ispadne krivac za sve a ne ona. Blesavo je, zar ne? Jeste ali, Dalila i Dejan su takvi, pokvareni,podli,laživi... Ludilo,bolest ili nešto treće? I da, Stefan Karić je u pravu, jedino im on i Rešićka kažu u lice istinu i šta misle, ostale baš briga a većini je to način života. Žao mi je što su i Stefan i Rešićka jako emotivni i iskreni ljudi pa sve doživljavaju kao da se to dešava nekom njihovom. Gledam sinoć, Rešićka se trese od tuge što se to događa i što je Dejan nezahvalan, Kariću se vidi neverica i tuga u očima što se Dejan ne trgne i vidi da ga žena vuče i dalje u ponor, a Dejan i Dalila se smeju kad uspeju Darku izvrdat odgovor i prave se glupi a lice im se ozari. I smeh i podmuklostse vidi na njihovim licima kad misle da su nekog prevarili. Tara pokušava tu nešto ušićarit za sebe, nadala se nekoj vezi sa Dejanom pa je besna štonje propala nada,Miki sa seljačkim lukavstvom upada u kadar jer on nikad nema pitanja a hteo bi da je bitan, Matora je očarana Dalilom, Janjuš ne sme ništa reći jer je uradio isto, Đedović ako ne smišlja novu strategiju da ih razdvoji bit će najveće razočarenje ove sezone. Mića je prestao biti iskren,pošten i moralan čovek. Diskusije su mu "nebuloza" a privrženost i podrška Dalili su van svake pameti kad on pokušava da je odbrani za jahanje sa Filipom i nađe opravdanje za užasne reči koje je izgovorila Dejanu, Rešićki, Čaprićki, Đedoviću, Kariću, Luksu, Sanji i ostalima. Mića je poludeo od hlora i bazena ili glumi još bolje od Dalile i Dejana.

Odgovori 11 16
Dera

19.12.2021 15:25

@Sava - I Stefan Karić je rasturio vanbračnu zajednicu i otpočeo nemoralnu vezu sa verenom Jovanom Lisicom.

Odgovori 16 4
Sava

19.12.2021 18:52

@Dera - Ma to je nebitno. Veza je jedno a brak nešto drugo. Jovana nije bila verena, dećko ju je varao,ona ga ostavila jer mu nikad prevaru nije oprostila a nikad nisu ništa ružno rekli jedno o drugom. U ovoj priči bitan je Dejan kojeg su Đedović i Rešićka pokušali spasiti da se ne ozledi i da ne poludi nakon svega šta mu je žena uradila. A kako im je Dejan vratio za svu brigu i pažnmu koju du mu pružili? Dalili oprostio a Sandru optužio da vređa Dalilu te se više neće družiti, sad mu ne treba. To je Karić pokušao reći sinoć Dejanu i to je rekla i Rešićka ali Dejana sluđuju Miki sa veličinom oprosta i izlapeli Mića pozivom na Bibliju i to Mića priznaje samo Novi zavet, tu je oprost za žene koje su nemoralne, lažive...Smešno i žalosno a meni žao Biljane.

ilija

19.12.2021 21:18

@Sava - Savo, za sve si u pravu. I "slepac" bi shvatio koja se igra odvija od početka. Dalila, Hasan, Car, Maja imaju režirane uloge u nečem što sve može biti osim rijaliti. Celokupna priča o Zadruzi je priča o šeru i reklamama.

Odgovori 10 0
Komsija 21

20.12.2021 12:02

@Sava - A osim toga decko koji deli devojke sa ocem ne moze biti normalan nikako...

Nemanja

20.12.2021 06:56

@Komsija 21 - Svi unutra su moralni pigmeji...

Ranko

19.12.2021 10:54

Dejan se nevernoj ženi izvinio zato što je ona bila neverna. Kako tako, zlo i naopako?

Odgovori 26 0
Zana

19.12.2021 15:45

Zena je manipulatorka , a muz slinavi tupson. Iskompleksirani sto zive u nekoj selendri, pa vredjaju , napadaju, upadaju u rec drugima, oholi, cinicni, umisljeni da su neko. Sve je ovo je njihov dogovor, smisljena dramaturgija, osim, sto se zena malo zanela sa svalerom, pa prevarila javno muza slinu. On kada laze , koristi cesto rec OVAJ, ili se smeje. On je izrod, gnjida, nepouzdan, slino koji porastao ali nije odrastao, lazov, tupson. Ona, umisljena da je pametna i da je lepa. Ha, ha. Oboje zli, proracunati. Zato , napolje lazovi ! DOSTA NAM JE VASE DOGOVORENE DRAMATURGIJE.

Odgovori 18 0