DALILA DRAGOJEVIĆ HITNO NAPUŠTA RIJALITI? Obratila se produkciji i dala ULTIMATUM!(VIDEO)

Autor:

Zadruga

03.12.2021

07:17

Tokom sinoćne emisije "Gledanje snimaka" Dalila Dragojević napustila je kuću nakon reči Dejana Dragojevića.

DALILA DRAGOJEVIĆ HITNO NAPUŠTA RIJALITI? Obratila se produkciji i dala ULTIMATUM!(VIDEO)

youtube.com/Zadruga Official, TV Pink

Komentari (10)

Loading
Vlada

03.12.2021 08:02

Grešnica se ne kaje za ono šta je uradila. Ona se samo pita šta je uradila. Hoće telefonski razgovor sa ocem. Da mu objasni možda da je to bio humani čin?

Odgovori 105 20
Zana

03.12.2021 10:46

Nije ona ni maloumna ni maloletna da ne zna sta je uradila. Za takve postupke, ona i njen slino muz su ZESTOKO druge osudjivali, vredjali, napadali. Kako ex muz slino i dalje hoce da zastiti ex zenu iako mu je JAVNO NABILA ROGOVE, TUKLA GA , VREDJALA , BEZ TRUNKE EMPATIJE PREMA NJEMU..., kada je ista OSTAVLJENA OD LJUBAVNIKA, ona sada patetise ne bi li se oprala. Dakle, " posle spavanja, nema kajanja ". A to sto ex muz slino hoce da je zastiti i pored svega sto mu ucinila, samo je dokaz da SU SE UNAPRED SVE DOGOVORILI. Jedino sto nije bilo predvidjeno je da, mu se zena malo vise zanese i zaljubi u svalera. Zato ex muz slino i slini , jer nije ocekivao od nje da " javno visi na plafonu sa ljubavnikom ". Sav haos ce njih dvoje "polizati", pomiriti se, zbog dobrog honorara i radnog mesto voditelja. Nemaju morala, nijedno. Pfuj, pfuj, pfuj !

Odgovori 83 38
Milica

03.12.2021 10:52

A gde je ono " joj,da me vidi moja mila majka"? Kaže se u narodu,posle j....a nema kajanja,a ona perfektno glumi.

Odgovori 86 14
Koko

03.12.2021 11:54

Kakvo poniženje ;kakav blam.Dalila je toliko glupa da Dejan treba da se sramoti njene sramote.Dok je jahala po Caru nije se setila ni babe ni majčice.Bila je u oblacima.Ne mogu da verujem da žena od 28 godina ne zna šta je sramota treba drugi da joj skrenu pažnju.A Irma se sprda sa njom tačno se vidi da uživa u njenoj sramoti a navodno kao plače.Dva zla se sastala.

Odgovori 95 22
jasna

03.12.2021 11:54

smradovi dejan i dalila isto glume kao sto su se dogovorili pa ljudi oni gace prodaju ya pare

Odgovori 23 2
Mima

03.12.2021 12:45

Oboje su teški foliranti. Sve su se dogovorili pre ulaska. Ali loši su glumci provajderi su i od zadrugara. Oni se boje produkcije i nekomentarisu. Produkcija je umešana u sve ovo. Fuj.

Odgovori 18 4
Jelena jovanović

03.12.2021 15:13

Ne brini za majku, ista je kao ti, oprostila ti je sve, sudeći po njenim izjavama. Za tatka se bolje pobrini i u parovima si lila suze i molila ga za neki oproštaj.Češće ti praviš ovakve greške..

Odgovori 19 0
Sead

03.12.2021 15:26

Nemoral i bud je za nju normalna pjava. Dejana je arala i u braku. Nema nikakvog dogovora izmedju njih.Njen izbor je bio Car reka je da ne vol Dejna i da je zaljubljena u Caa.Čerečila se u izoaciji u Hoteu sa njim. Žena je jpsihopata. očea je od 15 g. da prvi skandale.Udavaa se..Cela je Tuzla ispljuvala juče namešem reporteru, Dekija dižu do nebesa.Ona a ničim nije zaslužil Razeli su se.Onnikakve moraln obaeze nema više prema njoj.Kad se brk razvede,vako ide svojim putem, ona je svoju sreću sama izabrala. Carje dao jšut kartu izvredjao je, sve što je rekao je istina.Šta je umislila da niko ne zna za njenu prljavu prošlost...Kuja ba i ostala. Droga je pojela mozak...Ona je za hitnu medicinsku intevenciju.Manipulatorka i folirant, lažov i prevarant....U Tuz izjavljuju da samo onaj ko nije tražio nije dobio.... koji je to talog...Tukla Dekija,psihički zostavjala... Odratna je napolje iz Zadruge...

Odgovori 15 3
Romali

03.12.2021 15:54

Manipulatork Car je šutnuo i ušao u vezi sa prelepom Majom. Ne može da ga preboli.Kuja je dobila završni udarac. Deki se razveo od nje,Njoj treba muškarac da j lomi kičnu ,ona je na to navila.Vuletić je glavu navio u WC +šolju dok je bila sa njim. Drugi su je šutirai, tukli itd. Ona voi agresivn muškarce. mahaluša je to navikla od 16 g. Bivši muž je ošišao do glave jer je uhvatio u prevari.Sa Esom ima devojčicu koju je osle porodjaja ostavila u Švajcarskj i pobgla u Bosnu. On je kriminalac, ROM, zajedno su to radili. Završio u zatvoru. S njim je bila i u Beču trudna, ptom je izjavila da je obortiraa, a nije rodila je ćerkkicu uŠvajcarskoj. Ona je otkačena.

Odgovori 12 0
Besna

04.12.2021 07:43

Samo me interesuje o kakvom voditeljskom poslu Dalila prica pa koja bi to televizija zaposlila takvu zenu a pored toga nema nikakve n kvalifikacije ao sramoti za tu tv da i ne govorim