HUSO MUJIĆ STAO UZ ĆERKU! Dalile se neću odreći, Maji NISAM REKAO da čuva Dejana: NEĆU DA SE KOMPROMITUJEM!

Autor:

Zadruga

27.11.2021

15:44

Nakon navoda Maje Marinković da joj se javio Dalilin otac i poručio joj da čuva Dejana Dragojevića, oglasio se i on i sve te navode demantovao.

HUSO MUJIĆ STAO UZ ĆERKU! Dalile se neću odreći, Maji NISAM REKAO da čuva Dejana: NEĆU DA SE KOMPROMITUJEM!

youtube.com/RTV Pink Official/Zadruga Official

Komentari (5)

Loading
Zana

27.11.2021 16:03

Kako se ubrzano menjaju izjave. Sledece je da ce se pomiriti zena preljubnica sa muzem beskicmenjakom. Sve to radili zbog para, jer, "para vrti sto burgija nece ". A, gde je tu moral , obraz, ljudsko dostojanstvo ? Ocigledno da ga ne poznaju ni zena preljubnica, a jos manje muz beskicmenjak koji prasta zeninu preljubu, omalovazavanje, napusavanje, batine.... ! Uzas je ko se i sta se promovise , ko se debelo placa , nagradjuje radnim mestom u Beogradu.

SvetlanaP

28.11.2021 07:17

Licno sam slusala i gledala kada je neki od onih novinara to preneo Maji Marinkovic pre nego sto je usla u zadrugu. Ko laze? Tatica koji je ponosan na cerku opajdaru pa menja misljenje svaki cas ili novinar? Maja je samo prenela ono sto su joj rekli. To sam slusala. Kada vidimo roditelje, nije ni cudo na koga je Dudla. A ovaj Dejan ako se sa njom pomiri onda je i zasluzio sve sto je od nje doziveo, a treba da riba i patos sa njim. Dno dna.

Slavko

28.11.2021 09:00

Pa otac je vernik islama. Kako to može da izjavi?

kraki

28.11.2021 15:04

Ko je veci lazov od ovih Mujica, mama, tata ili cerka Meni se cini mirva trka