KOMŠIJE O ANABELINOJ ĆERKI: Lunin stan uvek pun muškaraca!

Autor: pulsonline.rs

Zadruga

12.12.2017

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi komentarišu kako je zadrugarka Luna Đogani razmažena, ali i folirant, a sada su na red došle i komšije da daju svoj sud o ovoj priči!

RepublikaFoto: instagram.com/luna_djogani
Luna Đogani

Već godinama Luna sama živi u Skojevskom naselju u Beogradu u ulici u kojoj žive i koleginice njene mame Jelena Kostov i Mia Borisavljević.

Prva je komentarisala gospođa koja radi u restoranu tik do Luninog ulaza u koji često dolazi da obeduje.

- Znam Lunu, dolazi često ovde sa drugaricama. Ponaša se pristojno. Znam je samo iz viđenja, ne mogu da vam kažem preciznije kakva je - rekla je jedna komšinica.

 

Druga nije imala tako lepe reči o njoj: 

- Pravo da vam kažem, smučila mi se! Ne mogu više da je gledam u rijalitiju. Pravi se fina, a uopšte nije tako fina. Imam velikih problema sa njom. Ona živi ovde dole - kaže za "Puls" Lunina komšinica, i pokazuje na stan u suterenu, pa dodaje:

 

Red lady ?

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Aug 25, 2017 at 2:20pm PDT

 

- Ja izvedem unuka napolje, ona izvede svog psa i neće da ga uzme u ruke, iako se moj unuk psa plaši. Kada joj kažem da uzme psa, ona viče i sa mnom se raspravlja. Jako je drska i bezobrazna. Stalno viče i kada je u stanu. Više puta je čujem kako viče: "Koga briga šta ja radim? Šta imam kome da se pravdam? Moj život, moja stvar!". Pretpostavljam da pobesni kada se posvađa sa roditeljima. Vidi se po tome da je tvrdoglava i da voli da tera po svom. Ne znam da li joj dolaze oženjeni, ali stan joj je pun muškaraca stalno. Dolaze i žene, non-stop je tu žurka.

RepublikaFoto: instagram.com/gagidjogani
Gagi Đogani i Luna Đogani

Komšinica koja živi iznad Lune dodaje da dok je ona u rijalitiju, njen otac Gagi dolazi da održava stan, kao i to da sve vreme brine o Luninom psu dok ona živi pred kamerama.

Komšije kažu da Lunu ne gledaju u rijalitiju, ali da su čuli da se smuvala sa oženjenim pevačem i da ih to ne čudi jer je viđaju kako ustaje tek popodne, a onda se provodi noću i tako sve ukrug. Većina njih se pitala kako to da je Luna dobila stan od Anabele i to od 70 kvadrata u naselju gde stanovi nisu nimali jeftini. Tada je kvadrat u njenoj zgradi koštao oko 1.600 evra, što znači da je Anabela tu nekretninu platila oko 110.000 evra.

- Nije baš da Anabela ima blistavu karijeru da bi ćerki mogla tako nešto da priušti, dok je opšte poznato da Gagi duguje i Bogu i narodu - kaže jedan od komšija.  

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
miso

12.12.2017 18:37

Zato ona pominje broj 16.